Privacy & klachten

sub-7
sub-6
sub-1
sub-4
sub-2
sub-5
sub-8
sub-9
sub-10
sub-11
sub-12
De juiste behandeling

WerkPro biedt kwaliteit. Daar hoort bij dat we ons aan een aantal plichten houden en ook een aantal eisen stellen aan onze deelnemers. Daarnaast heb je natuurlijk ook rechten.

 

Je mag verwachten dat je met respect wordt behandeld en door professioneel personeel goed wordt begeleid. Ook heb je recht op goede informatie en privacy. En je moet natuurlijk weten waar je terecht kunt met een klacht.

null

Neem contact met ons op.

Wil je meer weten over WerkPro? Wij zoeken het voor je uit.

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

Bel ons op (050) 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier.

Meer info

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens van deelnemers, die nodig zijn voor de uitvoering van het traject. In het privacyreglement staat beschreven welke gegevens de organisatie mag bijhouden en hoe daarmee wordt omgegaan. De deelnemer heeft het recht om de eigen gegevens in te zien.

Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp)

WerkPro past de regels van de Wet Bescherming Persoonsgegevens toe. Hiervoor is een functionaris gegevensbescherming in dienst, die is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Bij de functionaris gegevensbescherming kan je terecht met vragen over je persoonsgegevens.

Klachten

Met je begeleider kan je alles bespreken, ook als je niet tevreden bent. Kom je er niet uit, dan kan je een klacht indienen. In het klachtenreglement wordt uitgelegd hoe dat gaat. Je kunt een klacht indienen door het klachtenformulier in te vullen en te verzenden.

WerkPro heeft een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Dit is Ruud Zinnemers. Wil je met hem een gesprek? Neem dan contact op via het algemene nummer van WerkPro: (050) 317 – 5200.

Externe klachtencommissie

De Klachtencommissie Maatschappelijke Dienstverlening (KcMD) is een onafhankelijke klachtencommissie voor een aantal instellingen in Noord-Nederland. Als je niet tevreden bent over onze afhandeling van je klacht, kan je bij hen terecht. De KcMD geeft onafhankelijk advies.

 

Je kunt contact opnemen met de de KcMD per post:

Ambtelijk secretariaat KcMD

Postbus 4159

9701 ED Groningen

 

Of per mail met de ambtelijk secretaris: j.muilwijk@werkpro.nl.

Wij maken gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media. De cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.Accepteren