Restaurant Bernlef

sub-7
sub-6
sub-1
sub-4
sub-2
sub-5
sub-8
sub-9
sub-10
sub-11
sub-12

Restaurant Bernlef

Een woonzorgcentrum voor ouderen in de wijk Paddepoel in Groningen – dat is Bernlef. In de ruim honderd appartementen wonen vooral ouderen. De bewoners wonen hier niet alleen maar worden ook op bepaalde terreinen ondersteund. In Bernlef is een wijkrestaurant van WerkPro gevestigd. Onder leiding van professionele koks werken (vooral) wijkbewoners in dit wijkrestaurant. In het restaurant eten dagelijks meer dan 60 wijkbewoners . Het restaurant is tevens een ontmoetingsplek in de wijk en is beschikbaar voor activiteiten zoals kaarten, sjoelen, bingo, en verjaardagsfeesten. Een aantal koren gebruiken Bernlef als oefenlocatie. Het Alzheimercafé Groningen vindt 1 keer per maand plaats in het restaurant van Bernlef.

 

Werken in Bernlef

Wijkbewoners die zich willen inzetten voor de wijk kunnen via WerkPro werkervaring opdoen in het restaurant van Bernlef maar bijvoorbeeld ook als receptionist van de informatiebalie. Op termijn zullen er ook plekken vrijkomen bij de activiteitenbegeleiding van ouderen in Bernlef.
De mensen die via WerkPro meewerken binnen Bernlef zijn wijkbewoners, vrijwilligers, studenten, mensen met een beperking of met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Contact

Restaurant Bernlef

Antaresstraat 45

9742 LB Groningen

06 – 5136 7651 (Karlijn Rump)

spt@wijkwerkengroningen.nl

Delen…

null

Neem contact met ons op.

Wil je meer informatie of aan de slag bij dit werkbedrijf? WerkPro helpt je verder

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

Bel ons op (050) 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier.