Buurten bij Bernlef

sub-7
sub-6
sub-1
sub-4
sub-2
sub-5
sub-8
sub-9
sub-10
sub-11
sub-12

Buurten bij Bernlef

Onder de naam Buurten bij Bernlef worden diverse werkzaamheden uitgevoerd in en rond het woonzorgcentrum Bernlef. In de ruim honderd appartementen wonen vooral ouderen, die op bepaalde terreinen ondersteund worden. Op de begane grond is het wijkrestaurant van WerkPro gevestigd. In het restaurant eten dagelijks meer dan 60 buurtgenoten uit de wijk Paddepoel. Daarnaast bezorgen we maaltijden aan huis bij de bewoners van het woonzorgcentrum.

Het restaurant is een ontmoetingsplek in de wijk en is beschikbaar voor activiteiten zoals kaarten, sjoelen, bingo en verjaardagsfeesten. De eetzaal is ook te gebruiken voor presentaties en bijeenkomsten. Een aantal koren gebruikt Bernlef als oefenlocatie en het Alzheimerscafé Groningen vindt 1 keer per maand plaats in het restaurant.

 

Werken in Bernlef

Wijkbewoners die zich willen inzetten voor de wijk, kunnen via Buurten bij Bernlef werkervaring opdoen in het restaurant, maar ook als receptionist van het informatiepunt. We beheren ook een Zorggoed kringloopwinkel, waar bewoners en bezoekers zorgproducten kunnen kopen, maar ook leuke kleinigheidjes en kleding. Op termijn zullen er ook plekken vrijkomen bij de activiteitenbegeleiding van ouderen in Bernlef.

De mensen die via WerkPro meewerken aan Buurten bij Bernlef zijn wijkbewoners, vrijwilligers, studenten, mensen met een beperking of een achterstand op de arbeidsmarkt.

Contact

Buurten bij Bernlef

Antaressestraat 45
9742 LB Groningen
050 211 25 44 (bereikbaar tot 14.00 uur)
06 51 36 76 51 (Karlijn Rump)
spt@wijkwerkengroningen.nl

Facebook: @restaurantbernlef

 

Openingstijden:

Restaurant:
dagelijks van 9.00 – 14.00 uur

 

Zorggoed kringloopwinkel:
ma t/m do 9.00 -15.00 uur
vrijdag van 9.00 – 12.00 uur

 

Informatiepunt:
ma t/m vrijdag 9.00 – 16.00 uur

Delen…

null

Neem contact met ons op.

Wil je meer informatie of aan de slag bij dit werkbedrijf? WerkPro helpt je verder

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

Bel ons op (050) 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier.