sub-7
sub-6
sub-1
sub-4
sub-2
sub-5
sub-8
sub-9
sub-10
sub-11
sub-12

Ewsum en Driestenborg

Twee mooie locaties – een rijksmonument en een boerderij – in de gemeente Loppersum die een beschermde werkomgeving bieden aan mensen met een licht verstandelijke beperking of een aan autisme verwante stoornis. Maar ook werkervaringsplekken aan bijvoorbeeld ouderen of mensen die langdurig werkloos zijn.

 

Het Borgterrein Ewsum (Middelstum), met de kenmerkende Donjon, is in oude staat hersteld met een kas, historische tuin, fruitmuur en plantenkwekerij. WerkPro is hier gevestigd in een grote boerenschuur, gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De deelnemers onderhouden het groen, tuinen van particulieren en groenlocaties van de gemeente. In theeschenkerij Het Koetshuys kunnen bezoekers uitrusten met een drankje en wat lekkers. Door stichting ‘Streekproducten Markten Ewsum’ worden er zomers markten georganiseerd op het terrein.

 

De Driestenborg (Fraamklap) is een boerderij waar WerkPro een grote boerenschuur en ongeveer twee hectare grond huurt. De deelnemers werken in de werkplaats voor houtbewerking of verbouwen gewassen in de moestuin. Daarnaast wordt meegewerkt aan de verbouw van de boerderij.

 

NAM WerkgelegenheidsmiddelenDit project wordt mede mogelijk gemaakt met NAM werkgelegenheidsmiddelen.

 

Kijk op de website van Ewsum.

Contact

Ewsum

Oosterburen 1

9991 NB Middelstum

(0595) 552 195

(06) 5041 6801

ewsum@werkpro.nl

 

Driestenborg

Jaagpad 6

9991 TD Middelstum

(06) 1543 8462

ewsum@werkpro.nl

 

facebook-icoon

Delen…

null

Neem contact met ons op.

Wil je meer informatie of aan de slag bij dit werkbedrijf? WerkPro helpt je verder

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

Bel ons op (050) 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier.