NME Baanvak

sub-7
sub-6
sub-1
sub-4
sub-2
sub-5
sub-8
sub-9
sub-10
sub-11
sub-12

NME

Inmiddels bestaat het NME (natuur- en milieueducatie) ruim 10 jaar en is zij volledig ingebed in de gemeente Hoogezand- Sappemeer, een recreatieve trekpleister voor alle inwoners en bezoekers uit de omgeving op een schitterende locatie met educatieve doeleinden.

U kunt hier al dan niet samen met uw kinderen spelenderwijs leren, kijken, voelen, ruiken en proeven aan een tal van facetten van de natuur.

Ook maken scholen gebruik van de lesprogramma’s, buiten in onze tuinen, op de kinderboerderij en binnen in het ecologische gebouw met lesruimte en verschillende tentoonstellingen.

Naast educatie op het gebied van flora en fauna biedt het NME werkervaring aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn stageplekken voor mensen, die een werk/leertraject volgen op het gebied van tuinonderhoud, kinderboerderij, horeca en schoonmaak. Het NME werkt samen met het  Bedrijf voor Werk, Re-integratie en Inkomen (BWRI), de lokale gemeentelijke sociale dienst.

Kom eens langs voor een bezoek, om te genieten en om u te laten voorlichten door onze enthousiaste medewerkers.

 

Bezoekadres

De gemakkelijkste manier om het NME/kinderboerderij en Natuurhuis ’t Gooregt te bereiken is de ingang te nemen naar de kleine parkeerplaats van het Gorecht park, die u kunt bereiken vanaf de Burg. van Royenstraat West tussen nr.11 en 13.

Tussen de woningen loopt een weg die leidt naar de parkeerplaats. Deze is slechts 100 meter verwijderd van de ingang naar het centrum.

Contact

NME

Burgemeester van Royenstraat west (tussen nr. 11 en 13)

9602 CR Hoogezand

(0598) 323 040

info@nme-hs.nl

www.nme-hs.nl

 (NME)

 (Woensdagmiddag activiteiten)

 

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17:00 uur

zaterdag en zondag van 13:30 – 17:00 uur

 

De horeca is op zaterdag gesloten. In de winterperiode (van oktober tot april ) is de horeca ook op zondag gesloten.

Delen…

null

Neem contact met ons op.

Wil je meer informatie of aan de slag bij dit werkbedrijf? WerkPro helpt je verder

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

Bel ons op (050) 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier.