Refidé bikes

sub-7
sub-6
sub-1
sub-4
sub-2
sub-5
sub-8
sub-9
sub-10
sub-11
sub-12

Refidé bikes

Een fietsenzaak, maar geen gewone: Het doel is om de werknemers klaar te stomen en te bemiddelen richting de arbeidsmarkt of om een arbeidsmatige dagbesteding te bieden. Refidé Bikes blijft een echte fietsspeciaalzaak is waar hard gewerkt wordt in de werkplaats en in de winkel.

We verkopen nieuwe fietsen, zoals E-bikes, stads-, race-, hybride en ATB-fietsen en hebben een groot aanbod van tweedehands fietsen. De werkbegeleiders zijn vaktechnisch en agogisch geschoold en waarborgen de kwaliteit van het geleverde werk. De fietsenzaak bevindt zich op de Zernike Campus in Groningen en heeft als klanten veel studenten, docenten, bedrijven en buurtbewoners.

Refidé Bikes is een werkproject dat mensen die van de arbeidsmarkt af staan weer op weg helpt. De deelnemers kunnen kennis opdoen van fietstechniek tot administratieve-, sociale- en verkoopvaardigheden. Refidé Fietsen is een erkend leerbedrijf voor de tweejarige opleiding tot fietstechnicus aan het Noorderpoort College.

Dagelijks hebben we plaats voor 8 tot 10 medewerkers per dagdeel. We streven naar een uitstroom richting regulier werk en zijn er trots op dat verschillende ex-werknemers nu betaald aan de slag zijn in het fietsenvak of in een andere branche.

Ons motto is: Refidé helpt mensen op weg!

Contact

Refidé bikes

Blauwborgje 12

9747 AC Groningen

(050) 579 3452

refide@werkpro.nl

 

www.refide.nl

 

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

Delen…

null

Neem contact met ons op.

Wil je meer informatie of aan de slag bij dit werkbedrijf? WerkPro helpt je verder

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

Bel ons op (050) 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier.