Stallingen

sub-7
sub-6
sub-1
sub-4
sub-2
sub-5
sub-8
sub-9
sub-10
sub-11
sub-12

Stallingen

Schoon, heel en veilig. Dat is hoe we Fietsstad Groningen het liefste zien. Bij Stallingen staat de fiets centraal. Het beheren van fietsenstallingen, het opruimen en registreren van weesfietsen en het repareren van kapotte fietsen. Maar de fiets is slechts een middel.

 

De missie van Stallingen is dat onze werknemers (weer) aan het werk kunnen. Ons doel is dat ze een dagritme opbouwen, werknemersvaardigheden leren en representatief zijn. De afstand tot de arbeidsmarkt verschilt – en daarom verschilt ook de begeleiding per persoon.

 

Stallingen zet zich sinds 1982 in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor onze werknemers (deelnemers) is het werk dagbesteding of onderdeel van een zorgtraject. We zijn 365 dagen per jaar en 7 dagen per week actief. Onze opdrachtgevers zijn de gemeente Groningen, de RUG en een aantal scholen in Groningen.

 

Het werk

Onze beheerders zijn verantwoordelijk voor hun stalling. Ze zijn altijd bezig en trainen hun sociale vaardigheden in de omgang met bezoekers of als fietsverkoper. Dit geeft onze werknemers de vrijheid om hun werkdag zelf in te delen.

 

Naast stallingsbeheer zijn er meer werkzaamheden: bijvoorbeeld chauffeurswerk, het registreren van fietsen, het repareren van fietsen. Het werk verschilt per afdeling.

 

WerkPro Stallingen vindt de ontwikkeling van haar deelnemers belangrijk. We bieden werk-leerplekken fietstechniek aan, een VCA-cursus en certificaten in bijvoorbeeld gastheerschap en veilig werken.

 

Kijk op de website van Stallingen

Contact

Stallingen

Protonstraat 6

9743 AL Groningen

(050) 577 4025

stallingen@werkpro.nl

www.stallingen.nl

facebook-icoon

Delen…

null

Neem contact met ons op.

Wil je meer informatie of aan de slag bij dit werkbedrijf? WerkPro helpt je verder

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

Bel ons op (050) 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier.