Het Treslinghuis

sub-7
sub-6
sub-1
sub-4
sub-2
sub-5
sub-8
sub-9
sub-10
sub-11
sub-12

Treslinghuis

Het fysieke gebouw wordt afgebroken, maar onze activiteiten gaan door onder de naam Treslinghuis. Alle activiteiten hebben een nieuw onderkomen in de Oosterparkwijk gekregen. Wij(k)werken Oosterpark gaat vanuit het pand aan de Paradijsvogelstraat voorzien in werkplekken en activiteiten in de wijk. De zalenverhuur vindt plaats bij de zalen van Ons Belang en wordt in de toekomst uitgebreid met nieuwe en bijzondere locaties.

 

Het Grand Café gaat verder als Stadsrestaurant Het Oude Politiebureau aan de Zaagmuldersweg. In het Stadsrestaurant is het oude concept in een nieuw jasje gestoken met nog meer oog voor mens, regio en duurzaamheid. Vanuit de gedachte van de ‘kringloop economie’ gebruikt het restaurant voor de inrichting zo min mogelijk nieuwe grondstoffen en zijn spullen uit het oude pand (her)gebruikt. Een deel van het meubilair is door onze collega’s van Goudgoed Atelier gestoffeerd met stof van tweedehands kleding uit de regio. De gerechten worden natuurlijk zoveel mogelijk gemaakt met verse, lokale streekproducten.

 

Veel van het werk wordt gedaan door deelnemers aan een traject. De deelnemers zijn niet gebonden aan één functie maar kunnen zich oriënteren op passend werk in bijvoorbeeld het gastheerschap, PR, administratie, de keuken of de bediening. Lijkt het je leuk om in het Stadsrestaurant of elders in de Oosterparkwijk te werken, stap dan gerust binnen aan de Paradijsvogelstraat om te vragen naar de mogelijkheden.

Contact

Paradijsvogelstraat 11-f
9713 BV Groningen
(050) 317 12 80
balietreslinghuis@werkpro.nl
www.treslinghuis.nl


Openingstijden:
maandag, woensdag en vrijdag
9.00 tot 14.00 uur


Stadsrestaurant Het Oude Politiebureau

Zaagmuldersweg 3
(050) 211 36 84
stadsrestauranthetoudepolitiebureau.nl


Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag
10:00 uur tot 21:30 uur

facebook-icoon Stadsrestaurant Het Oude Politiebureau


Postadres:

Postbus 4159
9701 ED Groningen

Delen…

null

Neem contact met ons op.

Wil je meer informatie of aan de slag bij dit werkbedrijf? WerkPro helpt je verder

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

Bel ons op (050) 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier.