Het Twaalfde Huis / City Works

sub-7
sub-6
sub-1
sub-4
sub-2
sub-5
sub-8
sub-9
sub-10
sub-11
sub-12

Het Twaalfde Huis / City Works

Aan mensen met zware verslavingsproblematiek biedt het Twaalfde Huis dagbesteding. De deelnemers zijn vaak polygebruikers, hebben op meer dan één gebied problemen en kunnen daar vaak niet op eigen kracht uitkomen. Hun wereld is vaak klein en het gedrag is niet altijd aangepast. Structuur, duidelijkheid, aandacht en respect zorgt voor een eerste ingang om met deze deelnemers in contact te komen.

 

Het Twaalfde Huis biedt werk dat naar eigen draagkracht mag worden ingevuld. Werk is een middel om in contact te komen, een zinvolle dagbesteding te bieden én om het gevoel van eigenwaarde terug te geven.

De deelnemers worden aangesproken op hun gedrag en de nadruk wordt gelegd op behaalde doelen of vooruitgang. Het belangrijkste is om de deelnemer zoveel mogelijk de regie over zijn eigen leven te laten verkrijgen of herwinnen.

 

Het werk

De werkzaamheden die worden aangeboden zijn divers: licht productiewerk, schoonmaakwerk en het werken op diverse afdelingen, zoals de fietsenwerkplaats, de afdeling voor houtbewerking en de inpakafdelingen. We proberen werk te vinden dat bij de interesses van onze deelnemers past.

Naast het werk verzorgen we af en toe ontspanningsactiviteiten. Het doel is om mensen structuur te bieden via dagbesteding en regelmaat via het aanbieden van (warme) maaltijden. Daarnaast willen we met onze deelnemers andere contacten aangaan via onze medewerkers en stagiairs, zodat de doelgroep in de gaten krijgt dat de wereld bestaat uit meer dan alleen verslaafde mensen.

 

City Works

City Works is een activiteit van het Twaalfde Huis die klussen opknapt voor Groninger ondernemers. Het gaat voornamelijk om het verspreiden van folders, maar City Works doet ook schoonmaakwerk, tuinieren en het ontruimen van panden.

Contact

Het Twaalfde Huis / City Works

Eemskanaal NZ 32a

9713 AB Groningen

050 5797 845

12ehuis@werkpro.nl

 

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 – 16.30 uur

Delen…

null

Neem contact met ons op.

Wil je meer informatie of aan de slag bij dit werkbedrijf? WerkPro helpt je verder

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

Bel ons op (050) 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier.