WerkPro Assen

sub-7
sub-6
sub-1
sub-4
sub-2
sub-5
sub-8
sub-9
sub-10
sub-11
sub-12

WerkPro Assen

Dagbesteding en begeleiding aan mensen met zware verslavingsproblematiek en dak- en thuislozen: van zwerfjongere tot 60+. De deelnemers hebben vaak op meer dan één gebied problemen en redden het dan niet om op eigen kracht daar uit te komen. Hun wereld is klein en het gedrag is niet altijd aangepast.

 

De Havenkade – zoals het project in Assen ook wordt genoemd – biedt werk dat naar eigen draagkracht mag worden ingevuld. Werk is een middel om in contact te komen, een zinvolle dagbesteding te bieden én het gevoel van eigenwaarde terug te krijgen. De deelnemers vinden er steun bij elkaar en op de locatie wordt ook samen een warme maaltijd genuttigd.

 

Het werk

Er zijn verschillende afdelingen: de fietsenwerkplaats, de demontage, de keuken en kantine, de tuin en kas en een houtwerkplaats. Hier wordt een een diversiteit aan werk verricht: licht productiewerk, schoonmaakwerk, keuken- en kantinewerk, buitenwerk en kleinschalige houtbewerking.

We proberen werk te vinden wat bij de interesses van onze deelnemers past. Naast het werk verzorgen we af en toe ontspanningsactiviteiten. WerkPro Assen biedt aan de mensen die er werken structuur via dagbesteding en begeleiding.
Daarnaast stimuleren we het contact tussen de deelnemers, de medewerkers en stagiairs, zodat de doelgroep ervaart dat de wereld bestaat uit meer dan alleen verslaafde mensen.

 

Samenwerkingspartners

WerkPro werkt veel samen met collega-instellingen. Momenteel is er een samenwerking met onder meer VNN, het Cosis-Data team & Jongerenopvang, Werkplein Baanzicht, WMO-wijkteams, Reclassering, GGZ, het Leger des Heils, Enter en het Jan Arendshuis. Deelnemers wonen bij ketenpartners, waar ze ook begeleiding krijgen, en worden voor dagbesteding naar de Havenkade doorverwezen.

Contact

WerkPro Assen

Havenkade 16

9403 AH Assen

(0592) 20 13 46

Delen…

null

Neem contact met ons op.

Wil je meer informatie of aan de slag bij dit werkbedrijf? WerkPro helpt je verder

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

Bel ons op (050) 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier.