WerkPro Hoogeveen

sub-7
sub-6
sub-1
sub-4
sub-2
sub-5
sub-8
sub-9
sub-10
sub-11
sub-12

WerkPro Hoogeveen

Een activeringscentrum voor mensen die op eigen kracht geen baan kunnen vinden of die (nog) niet geschikt zijn voor een reguliere baan. Veel van de deelnemers hebben meerdere problematieken, zoals verslaving en psychische beperkingen. Daar komen vaak nog problemen op andere gebieden bij, zoals financiële zorgen.

 

Deelnemers

Het motto is: Thuis zitten is geen optie. WerkPro Hoogeveen kent daarom geen lange wachttijden: na de kennismaking kan je direct aan de slag met het werk van je keuze. Het aantal uren is afhankelijk van je mogelijkheden.

De deelnemers worden ondersteunt en op een praktische manier geholpen om hun problemen aan te pakken op het gebied van financiën en woongelegenheid. De begeleiding is bekend met verschillende methodes om de deelnemers zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in hun vooruitgang.

 

Het werk

We bieden divers werk, zowel binnen- als buitenwerk:

  • In de keuken om maaltijden te bereiden en de kantine te verzorgen;
  • In een van onze schoonmaakploegen;
  • Op de fietsenafdeling om tweedehands fietsen op te knappen;

Tijdens het vaarseizoen bemenst WerkPro Hoogeveen drie bruggen in Hoogeveen.

 

De deelnemers kunnen bij ons algemene arbeidsvaardigheden leren, maar ook meer gespecialiseerde ervaring opdoen zoals bijvoorbeeld in de horeca. Mensen met een indicatie kunnen gehaald en gebracht worden.

Er wordt voornamelijk in opdracht van bedrijven en particulieren gewerkt. Dat betekent dat er goede kwaliteit wordt gevraagd en veelal ook met deadlines wordt gewerkt. Maar altijd wordt gekeken naar wat voor de individuele deelnemer haalbaar en mogelijk is.

Contact

WerkPro Hoogeveen

Hoogeveen

Kanaalweg 5

7902 LH Hoogeveen

(0528) 280 070

facebook-icoon (GoudGoed Homemade)

Delen…

null

Neem contact met ons op.

Wil je meer informatie of aan de slag bij dit werkbedrijf? WerkPro helpt je verder

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

Bel ons op (050) 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier.