WerkZaam

sub-7
sub-6
sub-1
sub-4
sub-2
sub-5
sub-8
sub-9
sub-10
sub-11
sub-12

WerkZaam

Als je bij WerkPro een traject hebt gevolgd naar werk of scholing, dan ontvang je een WerkZaam-voucher. Deze voucher kan je inwisselen voor WerkZaam-diensten. Bijvoorbeeld als je hulp nodig hebt bij het vinden of behouden van regulier werk. Of extra ondersteuning wilt om je opleiding vol te houden. WerkZaam kan je daarbij helpen op verschillende manieren.

 

Diensten WerkZaam

Coachingsgesprek
Een coachingsgesprek is bedoeld om je te ondersteunen. Als je moeite hebt met het opstellen van een sollicitatiebrief of CV, het organiseren van  huiswerk of werkafspraken. Of als je je wilt inschrijven voor een opleiding.

 

Jobcoaching
Daarnaast biedt WerkZaam jobcoaching in één of twee gesprekken. Jobcoaching kan je aanvragen als je een proefplaatsing of betaalde baan hebt. Het doel is je te helpen om beter te kunnen functioneren in je werk. We bespreken jouw werksituatie en kijken samen wat nodig is om deze te verbeteren en hoe je dit kunt aanpakken.

 

Workshops en trainingen
Workshops en trainingen worden op deze pagina aangekondigd. Workshop The Basics gaat bijvoorbeeld over de basisvaardigheden als werknemer: wat kan je (anders) doen om werk te krijgen of te houden? De workshop Grip op Geld zoomt in spelvorm in op o.a. je financiële huishouding, wet- en regelgeving, het aanvragen van een uitkering of toeslagen. Heb je behoefte aan een specifieke workshop of training die niet in het actuele aanbod staat? Dan kunnen wij samen met jou kijken naar mogelijkheden en jou verder verwijzen.

 

Digitaal spreekuur
Heb je een concrete vraag over het vinden of (vol)houden van werk of opleiding? Laat het ons weten. Iedere woensdagmiddag van 13:00-17:00 uur is een WerkZaam-medewerker beschikbaar voor het beantwoorden van vragen. Je kunt bellen, appen, sms-en of mailen.

Contactgegevens: 06 109 813 88 of werkzaam@werkpro.nl

Als je vraag niet telefonisch of per mail kan worden beantwoord, nodigen we je uit voor een gesprek om je vraag helder te krijgen en af te spreken hoe we hiermee –samen– aan de slag gaan!

 

Mede mogelijk gemaakt door de NAM

Contact

WerkZaam

Zilverlaan 2
9743 RK Groningen

 

Digitaal spreekuur:
woensdag van 13.00 – 17.00 uur
tel: 06 109 813 88
mail: werkzaam@werkpro.nl

 

Vragen over WerkZaam?
Neem contact op met Fenno Mulder:
tel: 06 154 125 32
mail: f.mulder@werkpro.nl

 

The Basics

 

Wat is het?
The Basics is een training die is ontwikkeld voor en door jongeren die op zichzelf komen te staan of al op zichzelf staan. In de training behandelen we verschillende leefgebieden ter bevordering van kennis en vaardigheden.

 

Hoe kan je je aanmelden?
Voor meer informatie kan je terecht bij
Lennart Eikenhout
tel: 06 832 327 59
l.eikenhout@gmail.com

 

Wanneer?
Startdatum is nog onbekend

Delen…

null

Neem contact met ons op.

Wil je meer informatie of aan de slag bij dit werkbedrijf? WerkPro helpt je verder

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

Bel ons op (050) 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier.