Uitvoerder voor een klus

sub-7
sub-6
sub-1
sub-4
sub-2
sub-5
sub-8
sub-9
sub-10
sub-11
sub-12

Invulling van afspraakbanen en uw social return

WerkTools plaatst, begeleidt en verloont deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt op (afspraak)banen. WerkTools vervult de rol van werkgever en zorgt voor de juiste begeleiding van de medewerker.

 

Sociaal ondernemen

Als werkgever haalt u gemotiveerde medewerkers in huis. De kosten tellen mee voor de socialreturnprestatie van uw organisatie. Toch bent u niet belast met de uitvoering van regels en werkgeversverplichtingen: die verantwoordelijkheid draagt WerkTools.

 

Werk-leertrajecten

Door te werken, leer je werken. Daarom zet WerkTools ook werk-leerprojecten op voor langdurig werkzoekenden, jongeren of mensen met een arbeidsbeperking. In alle mogelijke beroepsrichtingen: logistiek, verkoop, administratie, hout- en metaalbewerking, techniek en onderhoud.

Achtergrond

Sinds 1 januari 2015 wordt van werkgevers met 25 medewerkers of meer verwacht dat ze zogenaamde afspraakbanen vullen. Dit zijn banen voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook kleinere bedrijven kunnen in het kader van sociaal ondernemen (social return) een re-integratiekandidaat of een Wajongere een werkplek bieden. WerkTools helpt met het vullen van deze vacatures.

null

Neem contact met ons op.

WerkTools helpt organisaties naar sociale winst en positieve resultaten.

Laat ons weten waar wij in kunnen ondersteunen.

Bel ons op (050) 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier.