sub-7
sub-6
sub-1
sub-4
sub-2
sub-5
sub-8
sub-9
sub-10
sub-11
sub-12

Opnieuw aan het werk

Er zijn verschillende situaties waardoor je in een re-integratietraject terecht kan komen: ziekte, ontslag, een arbeidsbeperking. WerkPro helpt je om weer aan het werk te gaan met de juiste begeleiding, trainingen of cursussen die aansluiten op jouw situatie en vaardigheden.

 

Aan de slag
In Groningen, Friesland en Drenthe werken re-integratieadviseurs van WerkPro. Dat betekent dat er altijd een adviseur is die woont en werkt in jouw regio. Samen met deze re-integratieadviseur stel je een plan op. Daarin staat stap voor stap wat je gaat doen om weer aan het werk te gaan en hoe WerkPro je daarbij ondersteunt.
Soms vraagt een re-integratietraject om meer dan alleen begeleiding in het vinden van nieuw werk. Dan kan het zijn dat je nog een sollicitatietraining gaat volgen. Of krijg je een jobcoach die je begeleidt in je nieuwe werk.

 

IRO of bijstand
Wie langer dan zes maanden een WW- of arbeidsongeschiktheidsuitkering (WIA/WAO/Wajong/WAZ) ontvangt, heeft recht op een individuele re-integratieovereenkomst (IRO). Met een IRO mag je je aanmelden bij WerkPro. WerkPro helpt je dan nieuw werk te vinden. Zit je in de bijstand, dan kun je bij de gemeente informeren naar jouw mogelijkheden van re-integratie.

null

Neem contact met ons op.

Wil je meer informatie? WerkPro helpt je verder.

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

Bel ons op (050) 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier.

WerkTools

 

Groningen / Friesland

Claudia ter Veen
06 – 2188 4461
c.terveen@werkpro.nl

 

Drenthe

Helma van der Vegt
06 – 1321 0955
h.vandervegt@werkpro.nl

 

Wat is WerkTools?