Het Loket

sub-7
sub-6
sub-1
sub-4
sub-2
sub-5
sub-8
sub-9
sub-10
sub-11
sub-12
Het eerste contact

Het Loket is het eerste contact met WerkPro, als je op zoek bent naar een werkplek. De loketmedewerkers nodigen je uit voor een intakegesprek, geven een advies over en begeleiden je naar een geschikte werkplek in een van onze bedrijven.

 

Daarnaast zorgt het Loket voor de administratie, zodat alle gegevens die nodig zijn voor de begeleiding correct en veilig in ons deelnemersregistratie systeem staan.

 

Aanmelden bij het Loket

Bel met: (050) 317 52 00

of mail naar: hetloket@werkpro.nl

Eigen bijdrage

Ben je ouder dan achttien jaar en krijg je zorg/begeleiding van WerkPro vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), dan betaal je een eigen bijdrage. De hoogte daarvan is afhankelijk van je inkomen, vermogen, huishouden en indicatie. De eigen bijdrage wordt geïnd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Op de website van het CAK kan je jouw gegevens invullen en direct zien wat jouw eigen bijdrage is. Als je nog geen achttien jaar bent, hoef je geen eigen bijdrage te betalen.

 

Wachttijden
WerkPro heeft in principe geen wachttijd voor dagbesteding. We starten zo snel mogelijk. Voor woonplekken heeft WerkPro een aanmeldprocedure. Hiervoor is meestal wel een wachtlijst. 

 

Onafhankelijke cliëntondersteuning
Als je recht hebt op zorg uit de Wlz, kan je hulp krijgen van een onafhankelijk cliëntondersteuner. Hij of zij ondersteunt jou of je naaste bij alle vragen rondom het regelen en uitvoeren van de dagbesteding. Een cliëntondersteuner staat naast je, denkt met je mee. Waar mogelijk wordt je sociale netwerk betrokken, zoals familie, mantelzorgers en vrijwilligers. De cliëntondersteuner kent ook het zorgaanbod in jouw buurt. De onafhankelijke cliëntondersteuning wordt geregeld vanuit het Zorgkantoor. Meer informatie hierover vind je op de website van Zorgkantoor Menzis.

null

Neem contact met ons op.

Wil je meer weten over WerkPro? Wij zoeken het voor je uit.

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

Bel ons op (050) 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier.