Werkplekken goudgoeie fietsen

Als medewerker bij GoudGoeie Fietsen krijg je zoveel verantwoordelijkheid als je wilt of aan kan en lever je een bijdrage aan het opknappen van oude fietsen. Op deze manier help jij mee aan het voorkomen van meer “fietsafval” in de stad Groningen en draag je bij aan een duurzamere stad.

Werkplekken ‘t Groene Hart Stadspark

Als medewerker van ‘t Groene hart ben je de gastheer/vrouw van de kinderboerderij, speeltuin en het Stadspark. Wij verkopen drankjes en hapjes, en voor de kinderen natuurlijk ijsjes en snoepgoed.

Werkplekken Klussenteam Delfzijl

Het Klussenteam is in Delfzijl al jaren een begrip door de diverse klussen die ze uitvoert voor bewoners in herstructureringswijken. Wil je graag op vrijwillige basis werkervaring opdoen in verschillende werkzaamheden en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Neem dan contact met ons op.

Werkplekken Hergebruikplus

In een van de grootste kringloopwinkels van Noord-Nederland is van alles te doen. Je kan bijvoorbeeld helpen in het magazijn. De gesorteerde spullen komen vervolgens in de winkel. Als winkelmedewerker zorg je ervoor dat alles netjes in de winkel komt te liggen en dat het netjes blijft. Hier horen af en toe ook schoonmaaktaken bij. Soms krijgen we spullen binnen die een beetje extra aandacht nodig hebben voordat ze verkocht kunnen worden. Zo kan je ons komen helpen bij het opknappen van fietsen en meubels of de elektronische apparaten (bruingoed) keuren en repareren.

Werkplekken Driestenborg

De Driestenborg is gevestigd in een schuur van een boerderij op het Groninger platteland, een paar kilometer buiten Middelstum. WerkPro biedt hier beschermde werkplekken aan een heel diverse groep mensen. Een grote groep bestaat uit mensen met een lichtverstandelijke beperking en ASS, maar ook mensen met een burn-out of psychische problemen zijn welkom.