Werkplekken bij WerkPro

Vind direct jouw werkplek bij WerkPro

Werkplekken bij WerkPro

Vind direct jouw werkplek bij WerkPro
{

WerkPro biedt ondersteuning bij het plannen van je route naar werk.

Wil je (weer) aan het werk?

Ben jij op zoek naar werk? Wil je graag aan de slag, maar weet je (nog) niet wat je kan? Of vind je het lastig om passend werk te vinden omdat er dingen tegen zitten? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij WerkPro vinden we het belangrijk dat iedereen aan het werk kan. Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. In onze werkbedrijven kun je daarom in je eigen tempo aan het werk en krijg je waar dat nodig is begeleiding.

Bij WerkPro vinden we het belangrijk dat iedereen aan het werk kan.

WAT PAST BIJ JOU?

DETAILHANDEL

Vind jouw werkplek

Om het vinden van een fijne werkplek gemakkelijker te maken hebben we een overzicht gemaakt van onze werkplekken. WerkPro bestaat uit een heleboel ondernemingen, met verschillende vakgebieden. Er zit vast iets tussen wat jou aanspreekt.

Bij onze werkplekken is het niet nodig om al relevante werkervaring te hebben. Als je gemotiveerd bent om iets nieuws te leren dan is dat genoeg. Je kunt bij ons werken in verschillende branches:

 

Waarom?

De meeste mensen werken om geld te verdienen. Genoeg geld hebben om van rond te komen en te leven is belangrijk. Toch betekent het hebben van werk veel meer.

Bij ons werk je vaak zonder loon, omdat je bijvoorbeeld een uitkering van de overheid ontvangt. Of omdat je vrijwilligerswerk doet. Waarom zou je dat doen?

  • Omdat het goed is voor je zelfvertrouwen. Je krijgt van ons collega’s, waar je van kan leren, waar je mee samenwerkt en die blij zijn dat je er bent.
  • Door regelmatig aan het werk te gaan, bouw je een werkritme op. Je merkt dat mensen op je rekenen en je wordt gemist als je er niet bent.
  • Bij ons krijg je de ruimte om te leren en werkervaring op te doen.

Onbetaald werk, maar niet voor niks!

Hoe werken wij?

Als je bij ons aan de slag gaat, dan maken we eerst een afspraak voor een  intakegesprek. Tijdens dit gesprek willen we jou graag beter leren kennen en kunnen we al je vragen over het werk beantwoorden. We horen tijdens dit gesprek graag wat je verwachtingen zijn en wat je wilt bereiken. Mocht je dit nog niet weten, dan kijken we daar samen naar.

CONTACT

WerkPro 
Zilverlaan 2 
9743 RK Groningen 
(050) 317 52 00
info@werkpro.nl 

Stichting WerkPro heeft een

ANBI-status