Werken bij WerkPro

WerkPro is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Naar professionals met hart voor mensen, die hen (zelf)vertrouwen weten te geven en kunnen stimuleren de uitdagingen in hun leven aan te gaan.

Werken bij WerkPro

WerkPro is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Naar professionals met hart voor mensen, die hen (zelf)vertrouwen weten te geven en kunnen stimuleren de uitdagingen in hun leven aan te gaan.

Vacatures

We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste mensen die zich met ons willen inzetten voor werkmogelijkheden voor iedereen.

Bekijk ons actuele vacatureaanbod voor het vinden van een passende vacature. 

Stagevacatures
Ben je nog aan het studeren? Bij ons kun je ook veel leren tijdens een stage of afstudeeropdacht. Bekijk hier ons stageaanbod.

Werkbegeleider/buurtcirkelcoach

WerkPro is voor Buurten Bij Bernlef op zoek naar een Werkbegeleider/Buurtcirkelcoach voor 32 uur per week. Klik hier voor de vacature.

Opent de pdf niet? Bekijk hier een afbeelding van de vacature.

Meer informatie over ons werk en medewerkers

Begeleiden en ondernemen

We begeleiden mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Dat varieert van mensen met een grote afstand tot werk en een grote zorgvraag tot mensen die nog een klein zetje nodig hebben richting regulier werk, en alles daar tussenin.

Onze medewerkers doen dit door een fijne en veilige omgeving te bieden, contact te maken, aan te sluiten bij de deelnemers, vertrouwen te geven, te stimuleren en te verbinden. Daarbij gaat het steeds om gedrag en houding. In het sociaal werk en in onze sociale onderneming ben je in de begeleiding zelf het instrument. 

De begeleiding vindt plaats vanuit een setting van arbeidsmatige dagbesteding en begeleiding op meerdere leefgebieden. Dat varieert van zorgboerderij/groenvoorziening, kringloopwinkel, restaurant tot multimediastudio en nog veel meer.

Dat betekent dat onze medewerkers naast sociale- en coachingsvaardigheden vaak ook beschikken over ondernemerskwaliteiten om “de winkel” draaiende te houden, of bijvoorbeeld ervaring hebben in de horeca of techniek. Soms levert dat hele verrassende combinaties op!

Leren en ontwikkelen

WerkPro is een organisatie waar iedereen zichzelf kan zijn en waar ruimte is voor initiatieven, ontwikkeling en sociaal ondernemerschap. 

Leren en ontwikkelen staat niet alleen centraal bij onze deelnemers. We vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Hiervoor bieden we scholings- en onwikkelmogelijkheden via het WerkPro leerplein.

We nodigen je uit om verder rond te kijken op onze website om nog meer te ontdekken over WerkPro en alle activiteiten.

Voel je je aangetrokken tot wie we zijn en wat we doen, houd dan onze website in de gaten voor de vacatures en voel je vrij om te reageren of een open sollicitatie te richten aan pz@werkpro.nl.

Stageplekken

Bij WerkPro kun je veel leren in de praktijk. Daarom kun je bij ons op verschillende locaties stage lopen. 

Volg jij een opleiding aan het mbo? Kijk dan eens op stagemarkt.nl. Hier vind je een uitgebreid overzicht van onze mbo stages.

In het overzicht hieronder vind je de beschikbare hbo stageplekken. 

Staat jouw opleiding er niet bij?

Wij bieden regelmatig interessante stages aan in verschillende studierichtingen. Interessse? Open sollicitaties kunnen worden gestuurd naar h.sybesma@werkpro.nl

STAGE SOCIAL work, De Stiep

Bij De Stiep is in september 2020 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work, Welzijn & Samenleving. Lees hier de volledige stagevacature.

STAGE SOCIAL work, GOUDGOED WINSCHOTEN ACTIVERING & DAGBESTEDING

Bij GoudGoed Winschoten, Activering & Dagbesteding zijn in september 2020 twee stageplekken beschikbaar voor studenten van Social Work, Welzijn & Samenleving. Lees hier de volledige stagevacature.

STAGE SOCIAL work, GOUDGOED kringloop

Bij GoudGoed kringloop is in september 2020 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work, Welzijn & Samenleving. Lees hier de volledige stagevacature.

STAGE SOCIAL work, Raderwerk Kollum

Bij RaderWerk Kollum is in september 2020 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work, Welzijn & Samenleving. Lees hier de volledige stagevacature.

STAGE SOCIAL work, GROENPROJECTEN EWSUM, DRIESTENBORG & DE THEESCHENKERIJ

Bij Groenprojecten Ewsum, Driestenborg & De Theeschenkerij zijn in september 2020 twee stageplekken beschikbaar voor studenten van Social Work, Welzijn & Samenleving. Lees hier de volledige stagevacature.

STAGE SOCIAL work, SIMPLON HOSTEL

Bij Simplon Hostel is in september 2020 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work, Welzijn & Samenleving. Lees hier de volledige stagevacature.

STAGE SOCIAL work, STUDIO SPINLINK

Bij Studio Spinlink is in september 2020 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work, Welzijn & Samenleving. Lees hier de volledige stagevacature.

STAGE SOCIAL work, WERKPRO HOOGEVEEN

Bij WerkPro Hoogeveen is in september 2020 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work, Welzijn & Samenleving en Zorg. Lees hier de volledige stagevacature.

STAGE SOCIAL work, WIJKHOTEL STEE IN STAD

Bij Wijkhotel Stee in stad is in september 2020 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work, Welzijn & Samenleving. Lees hier de volledige stagevacature.

STAGE SOCIAL work, WIJKWERKEN SPT & Bernlef

Bij Wijkwerken SPT en Bernlef is in september 2020 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work, Welzijn & Samenleving. Lees hier de volledige stagevacature.

Lukt het niet om de pdf te openen? Stuur dan een mailtje naar pr@werkpro.nl.

CONTACT

WerkPro 
Zilverlaan 2 
9743 RK Groningen 
(050) 317 52 00
info@werkpro.nl 

Stichting WerkPro heeft een

ANBI-status