Daniel WerkPro P&O

Daniel werkt op de Personeel & Organisatie afdeling en houdt zich voornamelijk bezig met het op weg helpen van stagiairs. Momenteel doet hij zijn afstudeerstage bij WerkPro en werkt ook een dag op ons hoofdkantoor. Hij begon met een stage op de Personeel & Organisatie afdeling en koos voor WerkPro omdat het aansloot op wat hij belangrijk vindt. 

“Wat WerkPro doet komt erg overeen met waar ik tijdens mijn schooltijd al onderzoek naar deed en waar ik ook een minor in heb gevolgd. Toen ik solliciteerde klikte het meteen en ik zit hier nog steeds met veel plezier!” De collega’s maken het werk echt leuk vindt Daniel. Het geeft hem voldoening om mensen te helpen en dat is natuurlijk een belangrijk onderwerp voor de Personeel & Organisatie afdeling. 

In zijn tijd dat Daniel stage liep was hij vooral bezig met het implementeren van een nieuw softwaresysteem om bedrijfsprocessen te beheren en automatiseren. “Ik vond het gaaf om alle nieuwe systemen te testen en daar vervolgens ook andere collega’s over te adviseren”. De groei van dit systeem ziet hij nu nog steeds, het wordt steeds beter. “Dat vind ik mooi om te zien, de stappen die wij maken en daarmee het werk voor anderen vergemakkelijken!”