Werkgevers en werkzoekenden in zorg en welzijn in Noord-Nederland gaan speeddaten op dinsdag 8 oktober. WerkPro doet mee! Ben je nieuwsgierig naar WerkPro als werkgever of naar onze mogelijkheden voor vrijwilligers? Meld je aan voor een speeddate, dan kunnen we kennismaken!

Wanneer en waar
Dinsdagmiddag 8 oktober 2019, 15.00-17.00 uur
Locatie WerkProton, Protonstraat 6 in Groningen

WerkPro
WerkPro begeleidt mensen met een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. We willen graag dat iedereen kan meedoen in de samenleving en dat talent wordt benut. In onze veelzijdige werkbedrijven is plek voor iedereen die werk of dagbesteding zoekt, maar niet goed weet wat hij kan of wil. We begeleiden mensen op de werkvloer en -afhankelijk van de trajectvorm- ook op andere leefgebieden.

Werken bij WerkPro
WerkPro heeft veel te bieden als werkgever in zorg en welzijn. Voor sociaal werkers (bijv. als trajectbegeleider of jobcoach) en voor vakmensen in o.a. horeca, fietsreparatie, kringloop, groenbeheer of houtbewerking, die het leuk vinden om anderen daarin te begeleiden.
Ook wie een stageplek of vrijwilligerswerk zoekt of zich wil oriënteren op werk, kan bij WerkPro veel  interessante kanten op. Kijk alvast op onze vacaturepagina om een beeld te krijgen. Je vragen kan je natuurlijk stellen in de speeddate.

Speeddaten bij WerkPro
WerkPro heeft altijd plek voor deelnemers en vrijwilligers en we zoeken ook regelmatig nieuwe collega’s en stagiaires. We maken daarom graag kennis met jou, als je hart hebt voor mensen, hen (zelf)vertrouwen weet te geven en wilt stimuleren om de uitdagingen in hun leven aan te gaan.  Bij WerkPro zien we graag deelnemers die zichzelf kunnen zijn en medewerkers die plezier hebben in hun werk met mensen en aan een maatschappelijke doelstelling.

Hoe werkt de speeddate-middag?
De eigenlijke speeddate is een wederzijdse oriëntatie van ± 10 minuten per persoon. Daarnaast kan je deelnemen aan een rondleiding op deze WerkPro-locatie, met o.a. werkplaatsen en een GoudGoed kringloopwinkel. Zo zie je WerkPro in bedrijf en krijg je een informatie over werksoorten en functies.

Aanmelden? Graag!
Je kunt je aanmelden per mail naar pz@werkpro.nl, liefst vóór 1 oktober. Om ons een beetje te kunnen voorbereiden op je komst, is het fijn als je alvast kunt aangeven waarop je je wilt oriënteren: regulier werk, vrijwilligerswerk, een stageplek of een traject bij WerkPro. Je krijgt dan bericht van ons met een persoonlijke uitnodiging.

Vragen?
Heb je vooraf nog vragen, neem dan contact op met pz@werkpro.nl.