De Lockdown gaat helaas nog even duren. Gelukkig is het bij veel van onze winkels nog steeds mogelijk om spullen in te brengen. Daarom zijn onze kringloopwinkels en magazijnen goed gevuld. Om deze spullen ook te kunnen laten zien, en de mogelijkheid te bieden om bij ons te kunnen kringlopen, hebben de winkels veel producten online gezet.

Naast de artikelen die normaal ook in de kringloopwinkel te vinden zijn, worden er ook hele mooie en unieke producten gemaakt in de werkplaatsen. Zo maken ze bij Hergebruik Plus hele originele lampen van andere producten. Hergebruik Plus verkoopt spullen vanaf Marktplaats, Facebook en Instagram.

 

GoudGoed Protonstraat en Damsterdiep bieden spullen te koop aan via Marktplaats, maar hou ook hun social media in de gaten, daar komen ook mooie spullen voorbij. De GoudGoed winkels in Assen, Winschoten, Winsum en Uithuizen verkopen spullen via Facebook.

Raderwerk Buitenpost biedt al een tijdje spullen aan via Instagram en Facebook. En sinds kort is ook Raderwerk Kollum op Instagram te vinden.

WerkPro Hogeveen en Kringloopwinkel Beijum bieden ook artikelen aan via Facebook.