Nog niet zo lang geleden publiceerden we hier het bericht dat we onze (kringloop)vestigingen voor publiek gingen sluiten in verband met de aangescherpte maatregelen. De ontwikkelingen gaan snel, maar ook achter de schermen is hard gewerkt aan oplossingen om toch veel van onze winkels ook weer voor publiek te kunnen openen.

We zijn ons bewust van de maatschappelijke rol die onze winkels vervullen. Een grote groep mensen heeft er belang bij om voor een lage prijs producten te kunnen blijven aanschaffen. Doordat veel mensen hun huis nu gaan opruimen, is er ook behoefte om spullen te kunnen inbrengen. Zo voorkomen we dat veel goede spullen direct naar de stort worden gebracht.

Op alle locaties zijn maatregelen getroffen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van winkelmandjes, om in de gaten te houden dat er niet teveel klanten tegelijkertijd in de winkel aanwezig zijn en er wordt extra gelet op de hygiëne. De maatregelen per locatie kunnen verschillen, dus let altijd goed op de aanwijzingen in de winkel. Ben je verkouden, kom dan een andere keer.

De volgende locaties zijn (weer) geopend, echter vaak wel met aangepaste openingstijden. Kijk daarom voor een bezoek eerst op de website van GoudGoed, Raderwerk of HergebruikPlus en de social media van de betreffende locatie.

vestiging winkel inbreng
GoudGoed Damsterdiep, Groningen open open
GoudGoed Protonstraat, Groningen open open
GoudGoed Winschoten open gesloten
GoudGoed Winsum open op afspraak
GoudGoed Uithuizen open open
GoudGoed Loods 18, Assen open open
HergebruikPlus, Appingedam open gesloten
Raderwerk Buitenpost open open
Raderwerk Kollum/demontage open open
Kringloop Wijkwerken Beijum open gesloten
Charitas Bedum gesloten gesloten
Refidé fietsen, Groningen open nvt