Werkplekken ‘t Groene Hart Stadspark

Als medewerker van ‘t Groene hart ben je de gastheer/vrouw van de kinderboerderij, speeltuin en het Stadspark. Wij verkopen drankjes en hapjes, en voor de kinderen natuurlijk ijsjes en snoepgoed.

Werkplekken Klussenteam Delfzijl

Het Klussenteam is in Delfzijl al jaren een begrip door de diverse klussen die ze uitvoert voor bewoners in herstructureringswijken. Wil je graag op vrijwillige basis werkervaring opdoen in verschillende werkzaamheden en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Neem dan contact met ons op.

Werkplekken WerkPro Winschoten

Zowel bij de werkplaatsen aan de Papierbaan als in het prachtige gerenoveerde stationsgebouw van Winschoten bieden wij dagbesteding aan. Wij spelen hier in op jou behoefte en mogelijkheden. We hebben een aantal vaste activiteiten te bieden, maar we staan zeker open voor nieuwe idee├źn. We bieden een plek waar iedereen zich op haar/zijn gemak voelt. Het is kleinschalig, laagdrempelig en hierdoor een ideale plek als je een rustige omgeving zoekt, maar wel graag onder de mensen wilt zijn. .

Werkplekken NME

De NME is een natuur, milieu en educatie centrum. Je kan bij ons werken in een prachtige natuurtuin, de dieren van de kinderboerderij verzorgen of werken in de horeca.

Werkplekken Simplon hostel

In het Simplon Hostel kan je veel leren over het werken in een hotel. Onder begeleiding wordt er gewerkt aan eigen werknemersvaardigheden.