Werkplekken Simplon Hostel

Over Simplon hostel

Simplon Hostel is dé ideale plek om te verblijven in het hartje van Groningen. Gelegen aan een uniek binnenplein, op slechts 5 minuten lopen van de levendige Grote Markt, biedt het Simplon Hostel aantrekkelijk geprijsde slaapplekken het hele jaar door. Met een plek voor 95 gasten verwelkomen we zowel Nederlandse als internationale bezoekers. Het is een gezellig hostel en we werken veel samen met onze buren en collega’s van De Prael Groningen.

Simplon Hostel biedt leuke werkplekken voor vrijwilligers, als participatiebaan of ander traject. Je kunt bij ons ervaring kunt opdoen binnen verschillende werkvelden zoals: huishoudelijke dienst, receptie, horeca en beveiliging. Je werkt in een enthousiast team met collega’s die verschillende achtergronden hebben. Er is oog voor je interesse en ontwikkeling. Tijdens de kennismaking kijken we waar je voorkeuren liggen.

Werkplekken Simplon hostel

Algemeen hostelmedewerker

Ben jij op zoek naar dynamisch werk waarin geen dag hetzelfde is? Als algemeen hostelmedewerker bij Simplon Hostel ben je een belangrijk onderdeel van ons team. Je bent actief aan de balie, waar je gasten in- en uitcheckt, vragen beantwoordt en reserveringen beheert en ook in de huishoudelijke dienst, waar je zorgt voor een netjes hostel. Daarnaast krijg je de kans om je horecavaardigheden te ontwikkelen. Overdag lunchen we gezellig samen en van dinsdag tot en met zaterdag staat er een lekker soepje voor je klaar gemaakt door onze collega’s en buren De Prael. Heb jij dus zin in leuk werk met afwisseling op een unieke werkplek? Laten we dan samen naar de mogelijkheden kijken!

Medewerker huishoudelijke dienst

Heb jij oog voor detail en vind je het leuk om schoon te maken? Bij Simplon Hostel hebben we een plekje voor jou in ons team van de huishoudelijke dienst. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles netjes en fris is! Van het schoonmaken van kamers en zalen tot het netjes houden van de receptie en ontbijtzaal. Met jouw inzet dragen we bij aan een gastvrije en schone omgeving waar onze gasten zich welkom voelen. Overdag lunchen we gezellig samen en van dinsdag tot en met zaterdag staat er een lekker soepje voor je klaar gemaakt door onze collega’s en buren De Prael. We verwelkomen je graag in ons gezellige team.

Onderhoudsmedewerker 

Ben jij een handig Harry of Harrïet en hou je ervan om te klussen? Bij Simplon Hostel krijg je de kans om te werken in een prachtig, oud gebouw. Als onderhoudsmedewerker is er altijd wel iets te doen: of het nu gaat om het vervangen van lampen, het opknappen van meubels of het geven van een frisse verflaag. Overdag lunchen we gezellig samen en van dinsdag tot en met zaterdag staat er een lekker soepje voor je klaar gemaakt door onze collega’s en buren De Prael. Laat jouw klusvaardigheden en creativiteit schitteren en dan zorgen we er samen voor dat dit mooie historische gebouw er op zijn best uitziet!

Nachtportier 

Ben jij iemand die graag tot laat op blijft met een passie voor gastvrijheid? Als nachtportier bij Simplon Hostel zorg jij voor een rustige, fijne sfeer in en rondom ons gebouw. Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten gedurende de nacht en voert lichte huishoudelijke en administratieve taken uit. Het betreft een veelzijdige, verantwoordelijke functie waarbij zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt wordt. Naast waardevolle ervaring op het gebied van beveiliging bieden we je ook de mogelijkheid om een BHV-training te volgen. Ben jij alert, waakzaam en vriendelijk, dan is dit de ideale werkplek voor jou. Kom ons team versterken en verwelkom de gasten en de nacht!

Receptiemedewerker

Wil jij werkervaring opdoen in de hotel- en horecabranche in een internationale omgeving? Bij Simplon Hostel bieden we jou een leuke en gezellige werkplek. Als receptiemedewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken, het in- en uitchecken van gasten, telefoon- en e-mailafhandeling, kassawerkzaamheden en lichte schoonmaaktaken. Overdag lunchen we gezellig samen en van dinsdag tot en met zaterdag staat er een lekker soepje voor je klaar gemaakt door onze collega’s en buren De Prael. Of je nu liever overdag werkt van bijvoorbeeld 09.00 tot 16.00 uur of in de avond van 16.00 tot 00.00 uur, bij ons is er ruimte voor flexibiliteit en groei!

Wat hebben wij jou te bieden?

Simplon Hostel is een laagdrempelige en gezellig hostel waar je je snel thuis zult voelen en waar er plek is om je te ontwikkelen op het gebied van gastvrijheid en horeca. Dit allemaal onder begeleiding van gecertificeerde werkbegeleiders, we zijn namelijk ook een erkend leerbedrijf. We helpen mensen graag verder en zien kansen in iedereen. Je krijgt bij ons de tijd en ruimte om bezig te gaan op je eigen tempo en we willen samen ook werken aan jouw ambities en toekomst. En het is bij ons lekker warm in de koude maanden.

 

Interesse? Kennismaken?
Bel projectleider Leo:
050-2115313

Adres

Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen

www.simplonhostel.nl 

 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?