Werkplekken Simplon Hostel

Over Simplon hostel

Simplon Hostel is een aantrekkelijk geprijsde overnachtingsgelegenheid van de stad Groningen. Het Simplon Hostel ligt aan een bijzonder binnenplein op 5 minuten loopafstand van de Grote Markt. Het hostel is het hele jaar door geopend en biedt plaats aan 95 personen. Er verblijven zowel Nederlandse als internationale gasten.

Werkplekken Simplon hostel

Allroundmedewerker

In ons hotel kun je als hotelmedewerker werken achter de balie waarbij je verantwoordelijk bent voor het inchecken van gasten, het beantwoorden van telefoontjes, het aannemen van reserveringen, informatievoorziening en de verkoop van producten als koffie, fris en licht alcoholische drankjes. Daarnaast zorg je er in een team voor dat de kamers en zalen, het sanitair en de balieruimte schoongemaakt worden en schoon blijven.
We zijn 7 dagen per week geopend en vinden het fijn als je af en toe beschikbaar bent in het weekend. Onder begeleiding wordt er gewerkt aan eigen werknemersvaardigheden en is er de mogelijkheid tot het opdoen van ervaring in het hotelwezen. Lijkt het je leuk bij ons te werken? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Medewerker huishoudelijke dienst

Iedere dag checken er gasten in en uit. Nieuwe gasten krijgen een frisse, schone ruimte/zaal/kamer. Als huishoudelijke dienst zorg je samen met je collega’s dat het hotel weer op orde is. Je belangrijkste taak is het hotel schoonhouden. Denk daarbij aan de kamers, de zalen, het sanitair en de ontbijt- en receptieruimte.

Onderhoudsmedewerker 

We kunnen zo’n 95 gasten tegelijkertijd ontvangen. Het gebouw wordt dan ook intensief gebruikt en er gaat wel eens iets stuk dat gerepareerd of opgeknapt moet worden. Het Simplon Hotel ligt in een groot industrieel gebouw. Mooi maar ook wat oud. Er is altijd wel iets op te knappen. Hierbij kan je denken aan het hang- en sluitwerk, schilderwerk, electra en sanitaire reparaties. 

Nachtportier 

Als nachtportier werk je of alleen of samen met een collega van 00.00 tot 08.00. Je bent verantwoordelijk voor de rust en veiligheid in het hotel. We kunnen zo’n 95 gasten herbergen en bij drukte is het vooral taak van de nachtportier om de orde te bewaken.
We zoeken iemand die dienstverlenend maar ook kordaat kan optreden. We hebben zowel nationale als internationale gasten dus het spreken van een tweede taal zoals Engels is een pre.

Taakomschrijving:

  • gasten toegang verschaffen
  • toezien op de rust in en rondom het gebouw
  • optreden bij calamiteiten
  • verrichten van licht administratieve werkzaamheden
  • vraagbaken gasten Simplon Hostel
  • in- & uitchecken van gasten
  • kassawerkzaamheden
  • klaarzetten ontbijt
  • verrichten van schoonmaakwerkzaamheden
  • wassen en vouwen van het wasgoed

Onder begeleiding wordt er gewerkt aan eigen werknemersvaardigheden en is er de mogelijkheid tot het opdoen van ervaring in het hotelwezen. Vind jij het niet erg om in de nachtelijke uren te werken? Dan is dit misschien iets voor jou.

Interesse? Kennismaken?
Bel trajectbegeleider Rianne:
06 5048 9420

Adres

Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen

www.simplonhostel.nl 

 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?

CONTACT

Stichting WerkPro
Zilverlaan 2
9743 RK Groningen
(050) 317 52 00
info@werkpro.nl 

VOLG ONS

Stichting WerkPro heeft een ANBI-status

Stichting WerkPro heeft een

ANBI-status