Werkplekken NME

Over NME

De NME is een natuur, milieu en educatie centrum. Ons aanbod is groot en gevarieerd zo hebben wij een prachtige natuurtuin, een kinderboerderij, een terras waar een kop koffie of thee genuttigd kan worden met iets lekkers erbij. Terwijl kinderen in de speeltuin kunnen spelen. Er worden lessen gegeven aan scholen en elke woensdagmiddag jeugdactiviteiten in het teken van natuur georganiseerd.

Werkplekken NME

Algemeen medewerker

Als algemeen medewerker krijg je kleine onderhoudsklusjes bij zowel de kinderboerderij, de tuin, in en om het gebouw en de bijgebouwtjes. Ook ga je assisteren bij diverse activiteiten bij het project en ben je chauffeur voor diverse boodschappen; bezorgtaken etc.

Assistent educatiemedewerker

De NME-kinderboerderij heeft voor basisschoolleerlingen een educatie aanbod. Tijdens deze lessen worden onderwerpen besproken die in de klas moeilijk te leren zijn. Bijvoorbeeld het waarnemen van de natuur om ons heen. Als assistent educatiemedewerker ga je assisteren bij het verzorgen van de diverse lessen voor basisschoolleerlingen. 

Kinder-/jeugdactiviteitenbegeleider

Als kinder/jeugd-activiteitenbegeleider ga je meehelpen bij de vaste jeugdactiviteiten van de woensdagmiddag. Daarnaast ga je met je team samen ideeën bedenken en voorbereiden van de activiteit. 

Horeca/schoonmaak-medewerker

Als horeca/schoonmaak-medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse taken. Je verzorgt de koffie- en theevoorziening voor de medewerkers, bediening van bezoekers (koffie/thee/fris en kleine kaart) zowel binnen als op het terras, schoonmaken van de diverse ruimtes/toiletten in het gebouw. 

Assistent dierverzorger

Als Assistent dierverzorger ga je de verschillende dieren verzorgen. Denk hierbij vooral aan: voeren; water geven; hokken schoonmaken; terrein onderhouden.

Lekker buiten bezig zijn is een van de voorwaarden die aan deze werkplek verbonden is. We kunnen rekening houden met licht fysieke klachten. 

Tuinmedewerker

Als tuinmedewerker ben je actief met het onderhoud van de tuin:

  • schoffelen
  • opruimen
  • spitten
  • blad verwijderen
  • snoeien
  • gras maaien

Lekker buiten bezig zijn is een van de voorwaarden die aan deze werkplek verbonden is. We kunnen rekening houden met licht fysieke klachten. 

Interesse? Kennismaken?
Bel werkbegeleider Adinda:
06 1121 2453

Adres

Burgemeester van Royenstraat West 11a
9602 CR Hoogezand

www.nme-hs.nl  

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?