Werkplekken goudgoeie fietsen

Als medewerker bij GoudGoeie Fietsen krijg je zoveel verantwoordelijkheid als je wilt of aan kan en lever je een bijdrage aan het opknappen van oude fietsen. Op deze manier help jij mee aan het voorkomen van meer “fietsafval” in de stad Groningen en draag je bij aan een duurzamere stad.

Werkplekken NAIS

Als medewerker van NAIS kom je te werken in ons gezellige en ruime naaiatelier. Het is een rustige en veilige omgeving, waar de koffie en thee altijd klaarstaat. Je krijgt bij NAIS zoveel verantwoordelijkheid als je aan kan en ook persoonlijke begeleiding. Door bij NAIS aan de slag te gaan help je mee om producten te verduurzamen en de textiel afvalberg te verkleinen.

Werkplekken GoudGoed Textiel

GoudGoed Textiel verzorgt in samenwerking met de Milieudienst van de gemeente Groningen de inzameling van oude kleding en schoenen. Een werkplek bij GoudGoed Textiel is niet alleen een zinvolle dagbesteding, maar ook een prima leerervaring. Eigenlijk ben je in training als circulariteitsmedewerker.

Werkplekken ‘t Groene Hart Stadspark

Als medewerker van ‘t Groene hart ben je de gastheer/vrouw van de kinderboerderij, speeltuin en het Stadspark. Wij verkopen drankjes en hapjes, en voor de kinderen natuurlijk ijsjes en snoepgoed.

Werkplekken Klussenteam Delfzijl

Het Klussenteam is in Delfzijl al jaren een begrip door de diverse klussen die ze uitvoert voor bewoners in herstructureringswijken. Wil je graag op vrijwillige basis werkervaring opdoen in verschillende werkzaamheden en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Neem dan contact met ons op.