Werkplekken NAIS

Over NAIS

Bij NAIS geloven we in de magie van tweedehands stoffen! Met stoffen die uit de textielafdeling van GoudGoed komen, worden nieuwe hippe producten gemaakt. Alle NAIS items zijn daarom uniek, net als de mensen die ze maken. NAIS is een atelier in Groningen en een fijne sociale werkplek waar mensen hun talenten kunnen ontdekken en laten bloeien. Van toffe bucket hats tot praktische toilet bags, het gevarieerde aanbod weerspiegelt de diversiteit en creativiteit van de NAIS-makers.

Met trots kan gezegd worden dat NAIS niet alleen staat voor lokale productie en duurzaamheid, maar ook voor sociale impact. Bij NAIS zetten we ons in niet alleen voor kwaliteitsproducten, maar ook voor een betere wereld.

Werkplekken bij NAIS  

Als medewerker bij NAIS kom je gezellig bij ons ruime naaiatelier te werken bij GoudGoed Damsterdiep. Het is een rustige en veilige omgeving, waar de koffie en thee altijd klaarstaat. Je krijgt bij NAIS zoveel verantwoordelijkheid als je aan kan en ook persoonlijke begeleiding. Door bij NAIS aan de slag te gaan help je mee om producten te verduurzamen en de textiel afvalberg te verkleinen. Al het mooie textiel dat binnenkomt bij GoudGoed verwerken wij in nieuwe, hippe producten. Je gaat kennis op doen van naaien en je kunt natuurlijk ook meedenken met het bedenken van nieuwe producten. Daarnaast ga je helpen met het vullen van onze voorraad en webshop, omdat we NAIS producten zoveel mogelijk willen verkopen. Daarnaast kun je werken aan je administratieve en sociale vaardigheden. Je ontwikkelt deze vaardigheden door het uitvoeren van verschillende taken en waar je je goed bij voelt. Een greep uit deze taken zijn:   

  • Werken aan je eigen doelen, structuur en ritme 
  • Het leren naaien van de NAIS producten 
  • Het lezen en maken van patronen 
  • Je eigen NAIS creaties produceren
  • Zelfstandigheid vergroten

     

Wat hebben wij jou te bieden? 

NAIS is een laagdrempelige en gezellig atelier waar je je snel thuis zult voelen en waar er plek is om je te ontwikkelen op het gebied van kleding, hergebruik en naaien. Dit allemaal onder begeleiding van gecertificeerde werkbegeleiders, we zijn namelijk ook een erkend leerbedrijf. We helpen mensen graag verder en zien kansen in iedereen. Je krijgt bij ons de tijd en ruimte om bezig te gaan op je eigen tempo en we willen samen ook werken aan jouw ambities en toekomst. En het is bij ons lekker warm in de koude maanden. Uiteraard hebben wij ook de juiste apparatuur in ons atelier om mee aan de slag te gaan. We hopen je snel te zien bij NAIS! 

Interesse? Kennismaken?
Mail naar info@ditisnais.nl of bel projectleider Mirjam 0624954563

Adres

Damsterdiep 269
9713 EE Groningen

www.ditisnais.nl

 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?