Werkplekken De Prael Groningen

Over brouwerij en proeflokaal De Prael Groningen

De Prael Groningen is meer dan een brouwerij en proeflokaal; het is een plek met een sociale missie. Gewijd aan het bevorderen van een inclusieve arbeidsmarkt, bieden ze kansen voor iedereen om mee te doen. Van het ambachtelijk brouwen van unieke speciaalbieren tot het bereiden en serveren van eerlijke lokale gerechten, elke stap draagt bij aan deze missie.         

Werkplekken De Prael Groningen

Medewerker keuken, proeflokaal en brouwerij

Je bent in de keuken bezig met het voorbereiden, maken en opdienen van lunches en dinners. Ook schoonmaakwerk hoort hierbij.

Als gastheer of gastvrouw ontvang je onze gasten. Je informeert ze over de menu’s, je zorgt voor juiste bestellingen en de uiteindelijke rekening op een gastvrije manier.

In de brouwerij ondersteun je de hoofdbrouwer en andere brouwers met het brouwen van ons speciaalbier. We brouwen verschillende stijlen: weizen, wit, russian imperial stout, tripel, Groninger Prael en bitterblond. 

 Je past bij ons team als je: 

  • Je enthousiast, klantvriendelijk en betrouwbaar bent
  • Je houdt van koken, brouwen of werken in een restaurant
  • Je werkt graag in teamverband en bent niet bang om hard te werken
  • Je werkt in een wisselend rooster de gehele week, tussen 09.00 uur en 22.00 uur (maandags is het proeflokaal dicht) 

Wat bieden wij jou?

De Prael Groningen is een laagdrempelige en gezellig proeflokaal en brouwerij waar je je snel thuis zult voelen en waar er plek is om je te ontwikkelen op het gebied van horeca, zowel in de keuken als achter de bar of in de bediening. Dit allemaal onder begeleiding van gecertificeerde werkbegeleiders, we zijn namelijk ook een erkend leerbedrijf. We helpen mensen graag verder en zien kansen in iedereen. Je krijgt bij ons de tijd en ruimte om bezig te gaan op je eigen tempo en we willen samen ook werken aan jouw ambities en toekomst. En het is bij ons lekker warm in de koude maanden. 

Interesse? Kennismaken?
Bel projectleider Leo:
050-2115313

Contact

Boterdiep 75
9712 LL Groningen

www.depraelgroningen.nl  

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?