Vrijwilligers portaal

Onbetaald werk maar niet voor niks! En hoe werken wij?

Inloggen vrijwilligers

Ben je al vrijwilliger? Log hier in op je persoonlijke pagina:

Vrijwilligers nieuws

Ik doe vrijwilligerswerk en krijg daarvoor betaald - betaal ik dan belasting?

Je betaalt geen belasting als de vergoeding onder een maximum uurtarief, maandtarief en jaartarief blijft. Bekijk de maximale bedragen op de website van de belastingdienst:

>> Tarieven 2023

Buddies en vriendinnen

Maryse studeert Human Resource Management aan de Hanzehogeschool en is ook maatje van Fatima die in een rolstoel zit. “Ik wilde niet alleen met mijn eigen dingen bezig zijn, mijn studie, vriendinnen en werk. Ik ben 25 jaar en het is tijd om uit die bubbel te komen.

>> Lees Maryse’s verhaal als buddy

Werkplekken bij WerkPro

Bij WerkPro vinden we het belangrijk dat iedereen die dat graag wil ook aan het werk kan. In onze werkbedrijven hebben we mogelijkheden voor alle soorten werkzoekenden. We zoeken samen een passende werkplek, waar je aan de slag gaat in eigen tempo en met zoveel of weinig begeleiding als nodig.

Vind jouw werkplek
Om het vinden van een fijne werkplek makkelijker te maken, hebben we een overzicht gemaakt van onze werkplekken. WerkPro heeft in Noord Nederland veel werkbedrijven waar je aan de slag kunt op verschillende vakgebieden. We hebben zeker een werkplek die jou aanspreekt.

Ook goed om te weten: je hoeft geen relevante werkervaring te hebben om te kunnen starten. Als je gemotiveerd bent om iets nieuws te leren, dan is dat genoeg.

Vrijwilligersvacatures

Wil je aan de slag als vrijwilliger? Vind een leuke werkplek bij WerkPro!

Door vrijwilligerswerk bij WerkPro te doen doe je niet alleen goed, het levert jou ook veel op: 

  • Je bent actief bezig en voelt je nuttig
  • Je vergroot je netwerk en bouwt sociale contacten op
  • Het staat goed op je cv
  • En daarnaast ontwikkel je jouw kennis en vaardigheden

VCT voor vrijwilligers van WerkPro

Het VCT zorgt ervoor dat alle vrijwilligers die werkzaam zijn binnen WerkPro geregistreerd zijn. Dit is belangrijk want op deze manier ben je goed verzekerd tijdens je werkzaamheden. Je krijgt ook een overeenkomst van het VCT en we maken ook het vrijwilligersbeleid zodat iedereen weet hoe we met elkaar omgaan en waar je terecht kunt met bepaalde vragen.

Heel veel dingen kun je nu zelf regelen binnen het vrijwilligersportaal als je hier inlogt. Zoals bijvoorbeeld je adres wijzigen bij verhuizing of je declaratie indienen.

Ik wil graag vrijwilligerswerk doen bij WerkPro

Als je vrijwilligerswerk wilt doen bij WerkPro maar je weet nog niet zo goed wat voor werk, of je komt er niet goed uit met alle vacatures die beschikbaar zijn bij WerkPro, kun je ook contact opnemen met het VCT. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn en wat je leuk vindt.

Even voorstellen 

Ik ben Petra Brouwer en werk als Coördinator Vrijwillige inzet bij het VCT van WerkPro. VCT staat voor vrijwilligers coördinatie team.

Petra Brouwer
VCT@werkpro.nl
06 868 77 114
bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdagochtend van 9.30 – 12.00 uur

Cursusaanbod voor vrijwilligers 

Dit aanbod is bedoeld voor iedere vrijwilliger die actief is op een van de werkbedrijven van WerkPro. 

CONTACT

Stichting WerkPro
Zilverlaan 2
9743 RK Groningen
(050) 317 52 00
info@werkpro.nl 

VOLG ONS

Stichting WerkPro heeft een ANBI-status

Stichting WerkPro heeft een

ANBI-status