Werkplekken Eeterie Wijkoken

Over Eeterie Wijkoken

Eeterie WijKoken is een sociale onderneming die catering, klus – en schoonmaakwerkzaamheden verzorgt in Hoogezand en omgeving.
Wij werken met een team van mensen die werkervaring kunnen opdoen, een dagbestedingsplek bij ons hebben of een opleiding volgen.

Ons project is een leuke mogelijkheid om te kijken of werken in de horeca of de schoonmaak iets voor je is. Dankzij de grote diversiteit van onze medewerkers, bieden we een breed en gevarieerd aanbod van gerechten. Hier kun je dus veel van elkaar leren. De begeleiding bestaat uit medewerkers die ruime ervaring hebben in de horeca. Het project kenmerkt zich door een leuke werksfeer, gemoedelijkheid en laagdrempeligheid.

Werkplekken Eeterie Wijkoken

Algemeen medewerker-chauffeur

In deze functie ben je een “manusje van alles”. Van chauffeurswerkzaamheden tot klusjes- en of schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast ondersteun je bij alle andere functies die het project heeft. Er wordt dagelijks gekeken naar werkzaamheden die de hoogste prioriteit hebben.

Keukenmedewerker

Er wordt dagelijks gestart met het klaarzetten van de spullen die nodig zijn voor de bestellingen die er voor die dag zijn, en daarna start je met de voorbereidingen voor de lunch. Je maakt divers belegde broodjes, snijdt groenten, en zet de materialen klaar die de koks nodig hebben om te koken.

Je verricht hand en spandiensten voor de koks en helpt mee met opruimen, afwassen en het schoonmaken van de materialen en keuken.

Medewerker bediening/schoonmaak/afwas

Als medewerker bediening/ schoonmaak/afwas heb je diverse taken. Je verricht in diverse zalen en algemene ruimtes schoonmaakwerkzaamheden. Je zet zalen klaar voor bijeenkomsten, cursussen of etentjes en verzorgt daarbij voor de koffie, thee en maaltijden. In het restaurant neem je bestellingen op en serveert maaltijden en drankjes. Je rekent af met de restaurant gasten. Je helpt mee met afwassen en het schoonhouden van het buffet en afwaskeuken. Je verzorgt samen met je collega’s catering en schoonmaakwerkzaamheden op locatie van andere organisaties.

Receptiemedewerker

Als receptiemedewerker neem je alle dagelijkse telefoontjes aan. Verwerk je binnengekomen reserveringen in het reserveringssysteem en in de agenda. Je verwerkt wijzigingen in het roosters van de medewerkers, telefoonlijsten e.d. Je maakt om de twee weken het menu op voor het restaurant (deze wordt aangeleverd door de keukenbrigade).

Schoonmaakmedewerker

In de diverse ruimtes, zoals de kantoren, zalen, toiletten en entree verricht je opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Dit kunnen de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden zijn, maar ook de wat grotere klussen zoals ramen zemen, al het tegelwerk, kasten in- en uitruimen en schoonmaken. 

Interesse? Kennismaken?
Bel werkbegeleider
Evelyn 06 1999 9986

Adres

Noorderstraat 142
9611 AN Sappemeer Noord
www.eeteriewijkoken.nl

 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?