Werkplekken Oosterpark

Werkplekken Oosterpark

Bezorger bij Wijkwerken Oosterpark

Wat kan je doen?
Vind je het leuk om op gezette tijden allerlei spullen en producten te bezorgen? Het Stadsrestaurant bezorgt maaltijden en er worden geregeld allerlei spullen uitgewisseld tussen de verschillende locaties. Ook is er regelmatig een flyer die wordt verspreid in de wijk. Vind je het fijn om veel buiten en op pad te zijn? Meld je aan!

 

Assistent beheerder Zalenverhuur

Wat kan je doen?
Samen of in opdracht van de beheerder verzorg je de zalenverhuur in de wijk: je houdt de ruimtes gebruiksklaar, ontvangt klanten en maakt ze wegwijs, regelt de catering, ruimt nadien weer af en zorgt dat de ruimte weer tip top is voor de volgende klant.
Of vind je het leuk om op een vaste locatie mee te werken aan het dagelijkse reilen en zeilen? Het kan allemaal! Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal en vind je het niet erg om zelfstandig te werken? Dan is dit misschien iets voor jou.

 

Backoffice medewerker Zalenverhuur

Wat kan je doen?
Je draagt samen met je collega’s zorg voor de aanname van zalenverhuur. Je neemt de telefoon aan, maakt bezichtigingsafspraken met de klant en spreekt wensen en mogelijkheden door. Je stelt offertes op en draagt zorg voor de betalingen. Je beheert de online agenda en informeert de uitvoerende collega’s over de details.
Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift? Spreek je ook Engels? Dan is dit misschien iets voor jou.

 

Begeleider jeugdactiviteiten

Wat kan je doen?
Als begeleider jeugdactiviteiten begeleid je kinderen en/of jongeren bij activiteiten van Wijkwerken Oosterpark. Het doel van de activiteiten is om de jeugd zich spelenderwijs te laten ontwikkelen. Je gaat meedenken om een gevarieerd aanbod in activiteiten samen te stellen en het (mede) uit te voeren.
Heb jij affiniteit met kinderen en/of jongeren? Dan is dit misschien iets voor jou.

 

Medewerker evenementen

Wat kan je doen?
Wijkwerken wil de locaties ondersteunen in het organiseren van activiteiten met en vooral voor buurtbewoners. Ben jij een organisatorisch talent en vind je het superleuk evenementen voor te bereiden en (mede) uit te voeren in een team, dan ben je hier aan het juiste adres! Je legt contact met buurtbewoners en organisaties, stelt kleine begrotingen op en schrijft subsidieaanvragen.

 

Buurtconciërge

Wat kan je doen?
Als buurtconciërge ben je actief op pad in de wijk en zichtbaar voor wijkbewoners. Je signaleert gebreken en/of vervuiling aan de openbare ruimte en bent in contact met buurtbewoners over de leefbaarheid in de wijk. Deze informatie verzamel je en koppel je terug aan je werkbegeleider. Samen zet je de signalen door naar de juiste instanties en pak je klussen zelf op waar mogelijk. Zo ruim je zwerfvuil op en legen we structureel de extra prullenbakken in de wijk.
We starten elke dag gezamenlijk om 09.00 uur met koffie/thee op Stadsrestaurant Het Oude Politiebureau. Daar verdelen we de taken, er is van alles te doen, u kunt aangeven waaraan u wilt meehelpen.
Zo rijden we met een auto door de wijk om de nieuw geplaatste prullenbakken te legen, lopen we routes door de wijk om zwerfvuil te verwijderen, helpen we de verschillende buurtaccommodaties met o.a. kleine reparaties. We maken een praatje met de buurtbewoners in de wijk, helpen de bewoner waar het kan (zoals met het vullen van een ketel) en signaleren en melden eventuele gebreken aan de openbare ruimte bij de gemeente.

 

Medewerker Schoonmaak

Wat kan je doen?
Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak bij Wijkwerken Oosterpark. Dit kan op één of meerdere locaties. Je werkt samen met collega’s. Werkdagen en tijden zijn altijd in overleg.

 

Onderhoudsmedewerker

Wat kan je doen?
Je ondersteunt de verschillende locaties op alle voorkomende (kleine) onderhoudsklussen. Je wordt aangestuurd door de beheerder en werkt in een team of zelfstandig, naar gelang je wens. Ben jij handig en in het bezit van een rijbewijs? Dan is dit misschien wat voor jou.

 

Medewerker Tuinteam

Wat kan je doen?
Het tuinteam ondersteunt bewoners met hun tuinonderhoud daar waar ze dat zelf niet (meer) kunnen. Ook kun je de omgeving van de accommodaties aanpakken in samenspraak met de beheerders. Vind je het fijn lekker buiten te zijn, een vrije rol te hebben en in een klein team, duo of zelfstandig te werken? Dan is dit een hele fijne plek voor jou!

 

Communicatiemedewerker

Wat kan je doen?
De zalenverhuur, het Stadsrestaurant, de grafische werkplaats, het jongerencentrum en de buurtaccommodaties hebben allemaal een programma en willen zich kenbaar maken aan de wijk dan wel de stad. Dat doen we door actief een online wijkagenda, Facebookpagina’s, Instagram en websites te onderhouden en leuke acties te bedenken en uit te voeren.

Ben jij schrijfvaardig en sta je graag in contact met allerlei mensen om informatie op te halen? Dan is dit misschien iets voor jou. We zoeken een representatief en enthousiaste medewerker die voorstellen kan doen met betrekking tot het inzetten van marketingmiddelen en betrokken is bij de uitvoering daarvan.

 

Medewerker Wijkagenda

Wat kan je doen?
In 2018 is er op verzoek van de accommodaties in de Oosterparkwijk een website gebouwd met als primair doel alle activiteiten breed in de wijk te bundelen en kenbaar te maken aan de wijk. Deze site moet nog ‘landen in de wijk’: organisaties moeten worden gestimuleerd accounts aan te maken en content te vullen. Als medewerker haal je zelf content op en maak je de website kenbaar aan de wijkbewoners middels acties en reclamecampagnes. De agenda is de basis van de site, maar er zijn wensen de content uit te gaan breiden met bredere wijkinformatie.

 

PR, Marketing & Evenementenmedewerker

Wat kan je doen?
Je vindt het leuk om samen met ons leuke acties te bedenken en deze vorm te geven. We borrelen van de ideeën, zo willen we graag een afhaal- en bezorgservice opzetten en incidentele thema avonden zoals barbecues, brunches & high tea’s. Je deelt ons enthousiasme over het restaurant en draagt alle relevante informatie graag uit middels de diverse sociale media.

 

Bestuurslid buurt- en speeltuinvereniging

Wat kan je doen?
Er worden verschillende bestuursleden gezocht voor de buurt- en speeltuinverenigingen in de Oosterparkwijk met verschillende portefeuilles: financiën, voorzitter, algemeen bestuurslid, secretaris. In een klein team van medebestuursleden ben je verantwoordelijk voor een gedegen beleid op de desbetreffende accommodaties, je werkt nauw samen met de zakelijk leider en de andere accommodatiebesturen. Gezamenlijk zijn ze bezig met het realiseren van een nieuw wijkcentrum in de Oosterparkwijk. Een veelzijdige vrijwilligersfunctie dus, waarbij kennis en werkervaring een absolute noodzaak is.

Wat hebben we te bieden?
Wij bieden prettige ontspannen en veilige werkplekken, leuke collega’s, werk- & trajectbegeleiding en mogelijkheden tot het volgen van cursussen. Afhankelijk van het soort traject behoort een vergoeding tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Zin om aan de slag te gaan? Aarzel niet en neem contact met ons op. Hopelijk tot gauw!

Over het bedrijf
Wijkwerken Oosterpark biedt werkervaringsplaatsen in de Oosterparkwijk aan mensen die zich graag willen ontwikkelen op het gebied van werk én zich tegelijk actief willen inzetten om de Oosterparkwijk nog weer een stukje leuker, mooier, schoner en veiliger te maken. Dubbel effect dus!

Interesse? Kennismaken?
Bel trajectbegeleider Rianne 0650489420

Contact

Zaagmuldersweg 3
9713 LB Groningen
(050) 211 36 84
hop@werkpro.nl 
www.stadsrestauranthop.nl  

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?