Werkplekken Raderwerk Buitenpost

Over Raderwerk

Raderwerk is een kringloopwinkel in het Friese Buitenpost. In de kringloop hebben we bruikbare goederen en een gezellige koffiehoek. Daarnaast is er een eigen werk- leer- en activeringscentrum voor verschillende doelgroepen en trajecten.

Werkplekken bij Raderwerk Buitenpost

Chauffeur/belader

Als chauffeur/belader haal je of breng je spullen bij onze klanten thuis. Je bent veel op pad en hebt veel contact met mensen. Bij deze functie is het belangrijk om een goede fysieke belastbaarheid te hebben i.v.m. til- en bukwerkzaamheden. Vind je het leuk om zelf te rijden maar ook om je handen uit de mouwen te steken, dan is dit de ideale werkplek voor jou!

Bijrijder

Als bijrijder breng je samen met de chauffeur spullen bij de mensen thuis of haalt deze op. De bijrijder werkt afwisselend in het magazijn, op de wagen, buiten (containers) en in de winkel. Bij deze functie is het belangrijk om een goede fysieke belastbaarheid te hebben i.v.m. til- en bukwerkzaamheden.

Demontagemedewerker

Als demontagemedewerker sorteer en demonteer je goederen die niet verkoopbaar zijn. Door het sorteren wordt er een steentje bijgedragen aan het milieu. Op deze werkplek kan zelfstandig of onder begeleiding worden gewerkt. Ben je geordend en steek je graag de handen uit de mouwen, dan is dit de ideale werkplek voor jou!

Fietsenmaker

Als fietsenmaker draag je zorg voor de dagelijkse werkzaamheden op de fietsenafdeling. De werkzaamheden bestaan uit het repareren en vaststellen welk onderhoud per fiets nodig is. Daarnaast breng je adviezen uit naar de klant en zorgt ervoor dat de werkplek netjes en schoon blijft.

Horecamedewerker

Als horecamedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt in de coffeecorner van Kringloop Raderwerk. De werkzaamheden bestaan uit het bedienen van de klanten en uit schoonmaak- en keukenwerkzaamheden. Zo bereid je dagelijks appeltaart en/of soep en zorg je ervoor dat zowel de coffeecorner als keuken schoon blijft. Kun jij goed werken in teamverband, ben je klantvriendelijk en behulpzaam dan is dit een ideale werkplek voor jou!

Houtbewerker

Als houtbewerker leer je onder toeziend oog van ervaren begeleiding de fijne kneepjes van het vak. Er worden instructies gegeven over het omgaan met verschillende materialen en gereedschappen om zelfstandig werken op de afdeling Timmeren & Houtbewerking te stimuleren. Ben je een aanpakker en vind je het leuk om met hout te werken? Dan is dit de ideale werkplek voor jou!

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker ontvang en sorteer je goederen en maakt ze klaar voor de verkoop. Ook draag je zorg voor de bevoorrading van de winkel en het prijzen van goederen. Bij deze functie is het belangrijk om een goede fysieke belastbaarheid te hebben i.v.m. til- en bukwerkzaamheden.

Medewerker groenvoorziening

Als medewerker groenvoorziening werk je alleen of samen met een collega aan werkzaamheden zoals schoffelen, snoeien, bladvegen en zwerfvuil opruimen. De uitstraling van een locatie wordt op deze manier verbeterd. Heb je groene vingers en werk je graag in de buitenlucht dan is dit een ideale werkplek voor jou!

Metaalbewerker/lasser

Als metaalbewerker leer je op onze metaalafdeling: lassen, boren, slijpen en kleine reparaties uitvoeren in constructiewerk. Vind je het fijn om de handen uit de mouwen te steken en met techniek bezig te zijn, dan is dit de ideale werkplek voor jou!

Schoonmaakmedewerker

Als schoonmaakmedewerker maak je verschillende ruimtes schoon zoals keuken, sanitair, kantine en kantoren. De werkzaamheden bestaan doorgaans uit: vegen, dweilen, stoffen, stofzuigen en prullenbakken legen. Krijg jij energie van het creëren van een nette en schone omgeving, dan is dit de ideale werkplek voor jou!

Sorteermedewerker

Als sorteermedewerker draag je zorg voor het sorteren, repareren, prijzen en in de winkel zetten van spullen. Je werkt overwegend in de winkel of sorteerruimte en staat geregeld klanten te woord als zij een vraag hebben. De sorteerwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd op de afdelingen: kleingoed-, speelgoed-, kleding-, muziek- of de boekenafdeling.

Taxichauffeur Buurtbus Arriva

Als taxichauffeur rijd je eenmaal per week in de buurtbus een vaste route van 6 uren door de omgeving van Buitenpost en Grootegast. De bus heeft 8 zitplaatsen en is voor iedereen toegankelijk. Ben je graag op de weg en vind je het leuk om veel nieuwe mensen te ontmoeten, dan is dit een ideale werkplek voor jou!

Vrijwilliger creatieve activiteiten

Als vrijwilliger creatieve activiteiten ben je een vast dagdeel per week met allerlei verschillende knutseltechnieken zoals knippen, plakken, borduren, naaien en/of frutselen bezig. Je draagt deze kennis over op andere mensen en ondersteunt hen bij het knutselen. Ben je creatief, geduldig en hou je van gezelligheid, dan is dit een ideale werkplek voor jou!

Winkelmedewerker

Als winkelmedewerker verricht je diverse werkzaamheden zoals het aanvullen van kleding en goederen in de winkel, kassa draaien, helpen van klanten en het netjes en mooi maken van de winkel. En, als je het leuk vindt mag je ook meehelpen in de coffee corner. Kun jij goed werken in teamverband, ben je klantvriendelijk en behulpzaam dan is dit een ideale werkplek voor jou!

Interesse? Kennismaken?
Mail naar s.dillema@werkpro.nl of bel 0511 544 808

Adres

Marconistraat 2
9285 WG Buitenpost

www.raderwerk.nl  

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?