Werkplekken goudgoeie fietsen

Als medewerker bij GoudGoeie Fietsen krijg je zoveel verantwoordelijkheid als je wilt of aan kan en lever je een bijdrage aan het opknappen van oude fietsen. Op deze manier help jij mee aan het voorkomen van meer “fietsafval” in de stad Groningen en draag je bij aan een duurzamere stad.

Werkplekken WerkPro Emmen

Binnen WerkPro Emmen kan je werkervaring opdoen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of om gewoon lekker bezig te zijn. Hiervoor bieden wij verschillende werkzaamheden zodat er altijd wel iets aansluit op jouw mogelijkheden en behoeftes.

Werkplekken WerkPro Hoogeveen

Binnen WerkPro Hoogeveen kan je werkervaring op doen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of om gewoon lekker bezig te zijn. Bij ons zijn veel verschillende werkzaamheden te doen, zodat er altijd iets bij zit wat bij jou past en aansluit op je mogelijkheden.

Werkplekken WerkPro Winschoten

Zowel bij de werkplaatsen aan de Papierbaan als in het prachtige gerenoveerde stationsgebouw van Winschoten bieden wij dagbesteding aan. Wij spelen hier in op jou behoefte en mogelijkheden. We hebben een aantal vaste activiteiten te bieden, maar we staan zeker open voor nieuwe ideeën. We bieden een plek waar iedereen zich op haar/zijn gemak voelt. Het is kleinschalig, laagdrempelig en hierdoor een ideale plek als je een rustige omgeving zoekt, maar wel graag onder de mensen wilt zijn. .

Werkplekken refide

Als medewerker bij Refidé Bikes kan je kennis opdoen van fietstechniek tot administratieve-, sociale- en verkoopvaardigheden. Deze vaardigheden ontwikkel je door het uitvoeren van verschillende taken.