Werkplekken WerkPro Hoogeveen

WerkPro Hoogeveen

Binnen WerkPro Hoogeveen kan je werkervaring op doen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of om gewoon lekker bezig te zijn. Bij ons zijn veel verschillende werkzaamheden te doen, zodat er altijd iets bij zit wat bij jou past en aansluit op je mogelijkheden.
De begeleiding is gericht om jou te laten leren zodat jij zinvol bezig bent en je dingen leert die jou helpen om een goede stap te zetten richting opleiding en/of (betaald) werk. Dit doen wij bijvoorbeeld door je vakkennis, sociale- en werknemersvaardigheden te leren.

Maar wij zijn niet alleen een dagbestedings- of activeringscentrum, wij bieden ook begeleiding bij jou thuis. Zo kunnen wij ondersteunen bij diverse leefgebieden zoals financiën, gezondheid, sociaal netwerk, huisvesting of misschien wel andere zaken.

Wat kan jij verwachten?

We starten de dag om half 9 in de ochtend en zoals het hoort doen we dit met een bakje koffie. Hierna ga je aan het werk op een van de plekken waar jouw voorkeur naar uitgaat. Begeleiders en stagiairs zijn gedurende de dag aanwezig zodat ze jou kunnen helpen met de werkzaamheden of andere zaken die ook belangrijk zijn; zoals het ondersteunen bij solliciteren of helpen ze jou bij de doelen die jij wilt behalen. Tussen de middag eten we gezamenlijk een warme maaltijd, bereidt door je collega’s uit de horeca.

Als het nodig is, kan je worden gehaald en/of gebracht. Je krijgt ook werkkleding omdat wij het belangrijk vinden dat er veilig en netjes gewerkt kan worden. Soms zijn er trainingen of cursussen nodig om je werk goed te kunnen doen of voor je toekomstige werk. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Werkplekken WerkPro Hoogeveen

Winkelmedewerker

In onze kleine maar gezellige kringloopwinkel is altijd wel iets te doen. Als winkelmedewerker beheer je de kassa en sta je klanten te woord. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkel er altijd tip-top uitziet. Zo zal de winkel bevoorraad, schoongehouden, geprijsd, geëtaleerd en regelmatig veranderd moeten worden. Zo krijgen tweedehands producten weer een nieuwe kans.

Medewerker keuken

Binnen deze functie werk je mee in de keuken. In de keuken maken wij dagelijks warme maaltijden voor deelnemers op de locatie (dus ook voor jou!). Soms hebben wij een leuke cateringklus, uiteraard kunnen wij jouw hulp hierbij goed gebruiken. Als je werkt in de keuken leer je niet alleen koken, maar jij zorgt er ook voor dat er hygiënisch gewerkt wordt en dat de kantine (en het pand) schoon blijven.

Chauffeur

Als chauffeur ben je veel onderweg. Je haal spullen op en levert ze af, bijvoorbeeld bij klanten. Je helpt bij het in- en uitladen ervan of het vervoeren van spullen naar andere locaties.
Zo kan het zijn dat je de ene keer een vracht gekloofd hout naar een klant brengt om niet veel later een van jou collega’s naar huis te brengen.

Houtmedewerker

Je leert producten van hout te maken en om met gereedschap te werken. Je krijgt instructies over het omgaan met verschillende materialen en gereedschappen zodat je zelfstandig op de houtwerkplaats kan werken. Je werkzaamheden hangen samen met het repareren van spullen uit de kringloopwinkel of het maken van producten voor de winkel. Ben je een aanpakker en vind je het leuk om met hout te werken? Dan is dit de ideale werkplek voor jou!

Medewerker fietsen

Als medewerker bij onze fietsenafdeling kan je kennis opdoen van fietstechniek. Jij repareert fietsen voor klanten maar zal je ook fietsen herstellen/repareren zodat ze verkocht kunnen worden in onze winkel. Een kapotte fiets is voor jou een uitdaging om er weer een goed werkende fiets van te maken.

Medewerker productie

Samen met een leuke groep collega’s maak je pakketten klaar die bestemd zijn voor hotels, Bed & Breakfast of bungalowparken. Zo krijgen mensen een fijn welkom wanneer ze op hun vakantiebestemming aankomen. Ook zorg jij ervoor dat er altijd voorraad is zodat jij en je collega’s niet stil komen te zitten. Vind jij het leuk om secuur te werken en werk je graag met collega’s? Dan is dit jouw plek!

Medewerker buitenonderhoud 

Je werkt mee aan het onderhoud van het pand van WerkPro Hoogeveen. Je werkt met verschillende gereedschappen en zal ook regelmatig met machines te maken krijgen, zoals de bosmaaier. Er worden ook klussen op andere locaties gedaan, zo gaan we regelmatig voor opdrachtgevers op pad. Zo kan je helpen bij het onderhouden van tuinen of het maaien van achterpaden in een woonwijk. Ook werkzaamheden als snoeien, zagen en het kloven van hout horen bij het werk. Steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan past deze plek bij jou!

Interesse? Kennismaken?
Bel trajectbegeleider
Ingeborg: 06 8324 1057

Adres

Kanaalweg 5
7902 LH Hoogeveen 

 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?