Werkplekken WerkPro Emmen

Over WerkPro Emmen

Binnen WerkPro Emmen kan je werkervaring opdoen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of om gewoon lekker bezig te zijn. Hiervoor bieden wij verschillende werkzaamheden zodat er altijd wel iets aansluit op jouw mogelijkheden en behoeftes.

De begeleiding is gericht om je te laten leren, zodat je zinvol bezig bent en mogelijkheden creëert om een goede stap te zetten richting eventuele uitstroom, een opleiding en/of (betaald) werk.

Maar wij zijn niet alleen een dagbestedings- of activeringscentrum, wij bieden ook begeleiding bij jou thuis. Zo ondersteunen we bij diverse leefgebieden, zoals financiën, gezondheid, sociaal netwerk, huisvesting of misschien wel andere zaken.

Ook kunnen we actief meedenken op gebied van uitstroom. Onze afdeling Re-integratie is nauw betrokken bij onze begeleiders en kunnen waar nodig ingezet worden.

Wat kan jij verwachten?

We starten de dag om half 9 in de ochtend en zoals het hoort doen we dit met een bakje koffie. Hierna ga je aan het werk op een van de plekken waar jouw voorkeur naar uitgaat. Begeleiders en stagiairs zijn gedurende de dag aanwezig zodat ze jou kunnen helpen met de werkzaamheden en/of behalen van persoonlijke doelen. Met de mensen die de hele dag aanwezig zijn eten we tussen de middag gezamenlijk een broodmaaltijd.

Als het nodig is, kan je worden gehaald en/of gebracht. 

 

Werkplekken WerkPro Emmen

Houtmedewerker

Je leert producten van hout te maken en om met gereedschap te werken. Je krijgt instructies over het omgaan met verschillende materialen en gereedschappen zodat je zelfstandig op de houtwerkplaats kan werken. Je demonteert sloophout en maakt nieuwe producten. Ben je een aanpakker en vind je het leuk om met hout te werken? Dan is dit de ideale werkplek voor jou!


Medewerker haardhout

Wil je graag met hout werken, maar wil je er niet teveel bij hoeven nadenken? Dan kun je bij ons ook aan het werk met haardhout. Voor diverse winkels van WerkPro zagen, kloven en vullen we zakken met hout. Daarnaast zijn we ook druk met het maken van aanmaakhout. een onmisbaar stukje handwerk voor iedere houtkachelfanaat.


Medewerker metaal

Wanneer je secuur kunt werken en je de basisvaardigheden beheerst, kun je bij ons aan het werk op de metaalafdeling. Hier kun je jezelf verder ontwikkelen in een kleinschalige metaalwerkplaats. De werkzaamheden op deze afdeling bestaan uit het slijpen, zagen en lassen van restmateriaal wat we verwerken tot nieuwe meubels, vaak in combinatie met de houtafdeling. Beheers je de basis, ben je niet bang voor vettige handen, dan past deze werkplek misschien wel bij jou!

Chauffeur 

Als chauffeur ben je veel onderweg. Je begint je dag met het halen van deelnemers en verzorgt het afleveren van gemaakte spullen bij klanten en andere Werkpro locaties.

Zo kan het zijn dat je de ene keer een vracht gekloofd hout naar een klant brengt om niet veel later een van jou collega’s naar huis te brengen. 

Medewerker atelier/kledingdrukkerij

Samen met je collega’s ga je op zoek naar creatieve producten die we zelf kunnen maken of opknappen. In het atelier wordt veel gebreid, gehaakt en genaaid op onze naaimachines. De producten die hier gemaakt worden, worden vervolgens door onze chauffeurs naar andere locaties gebracht voor de verkoop.

Ook hebben we binnen WerkPro een eigen kledingdrukkerij. Hier ontwerpen we de opdrukken, snijden we ze uit textielfolie en bedrukken we ze op kleding. Daarnaast hebben we binnen onze eigen vestigingen vaste opdrachten waar we voor moeten bedrukken of borduren.

Interesse? Kennismaken?
Bel projectleider Albert:
06-10010960

Adres

Kapitein Nemostraat 7a
7821 AB Emmen

 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?