Werkplekken GoudGoeie Fietsen

Over GoudGoeie Fietsen

Nergens ter wereld fietsen relatief gezien zoveel mensen als in Groningen! Zestig procent van alle verkeersbewegingen gebeurt op de fiets. Groningen is dus bij uitstek een fietsstad met een grote vraag naar fietsen. Echter hebben we daardoor ook een groot overschot aan fietsen, wat merkbaar is aan de grote hoeveelheid weesfietsen die bijna wekelijks uit de stad worden verwijderd. Bij GoudGoeie Fietsen draait alles om het opknappen van fietsen die voor overlast hebben gezorgd in de binnenstad. Zo komen er minder nieuwe fietsen bij, bieden we mensen een goede en betaalbare tweedehands fiets en leren we mensen het vak van een echte fietstechnicus. Zo brengen we bij GoudGoeie Fietsen circulariteit en sociale mobiliteit samen en geven we fietsen een tweede, duurzaam leven.  

 

Werkplekken GoudGoeie Fietsen

Werkplekken bij GoudGoeie Fietsen 
Als medewerker bij GoudGoeie Fietsen krijg je zoveel verantwoordelijkheid als je wil of aan kan en lever je een bijdrage aan het opknappen van oude fietsen. Op deze manier help jij mee aan het voorkomen van meer “fietsafval” in de stad Groningen en draag je bij aan een duurzamere stad. Je gaat kennis opdoen van fietsen en we gaan je helpen om je op te leiden tot fietstechnicus. Je kunt ook bij ons werken aan je administratieve, sociale en verkoopvaardigheden. Je ontwikkelt deze vaardigheden door het uitvoeren van verschillende taken en waar je je goed bij voelt. Een greep uit deze taken is:  

  • Uitvoeren van reparaties en het opknappen van fietsen  
  • Aannemen van fietsen die door klanten ter reparatie aangeboden worden 
  • Opruimen en schoonhouden van werkplaats, winkel en overige ruimtes 
  • Verkoop van de GoudGoeie Fietsen  
  • Verkoop losse onderdelen 
  • Verwerken van geleverde goederen 
  • Meedenken over hergebruik en het verbeteren van GoudGoeie Fietsen  

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij GoudGoeie Fietsen bieden we jou een laagdrempelige plek om je te ontwikkelen op het gebied van fietstechnicus. Dit onder de begeleiding van gecertificeerde werkbegeleiders, we zijn ook een erkend leerbedrijf. We helpen mensen graag op weg. Je krijgt bij ons de tijd en ruimte om bezig te gaan op je eigen tempo en willen samen werken aan je ambities en toekomst. Daarnaast staat er altijd een lekkere kop koffie klaar en is het er in de wintermaanden lekker warm! Uiteraard zorgen wij ook voor bedrijfskleding en goed gereedschap.

Interesse? Kennismaken?
Bel werkbegeleider Andre: 
06-44871310

Contact

Protonstraat 6
9743 AL Groningen                                                    050 317 52 40                                                            www.goudgoeiefietsen.nl 

 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?