Werkplekken WerkPro Emmen

Binnen WerkPro Emmen kan je werkervaring opdoen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of om gewoon lekker bezig te zijn. Hiervoor bieden wij verschillende werkzaamheden zodat er altijd wel iets aansluit op jouw mogelijkheden en behoeftes.

Werkplekken WerkPro Hoogeveen

Binnen WerkPro Hoogeveen kan je werkervaring op doen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of om gewoon lekker bezig te zijn. Bij ons zijn veel verschillende werkzaamheden te doen, zodat er altijd iets bij zit wat bij jou past en aansluit op je mogelijkheden.

Werkplekken ‘t Groene Hart Stadspark

Als medewerker van ‘t Groene hart ben je de gastheer/vrouw van de kinderboerderij, speeltuin en het Stadspark. Wij verkopen drankjes en hapjes, en voor de kinderen natuurlijk ijsjes en snoepgoed.

Werkplekken Klussenteam Delfzijl

Het Klussenteam is in Delfzijl al jaren een begrip door de diverse klussen die ze uitvoert voor bewoners in herstructureringswijken. Wil je graag op vrijwillige basis werkervaring opdoen in verschillende werkzaamheden en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Neem dan contact met ons op.

Werkplekken De Stiep

Bij De Stiep kan je op een zinvolle manier invulling geven aan één of meerdere dagdelen dagbesteding, lekker bezig zijn met iets wat je aanspreekt en aankunt. We hebben een groente- en kruidentuin, fruitgaard, plantenkas, geiten, kippen, konijnen en pony’s, een boerderijwinkel, een bakkerij annex cateringkeuken en een theeschenkerij.