Werkplekken NAIS

Als medewerker van NAIS kom je te werken in ons gezellige en ruime naaiatelier. Het is een rustige en veilige omgeving, waar de koffie en thee altijd klaarstaat. Je krijgt bij NAIS zoveel verantwoordelijkheid als je aan kan en ook persoonlijke begeleiding. Door bij NAIS aan de slag te gaan help je mee om producten te verduurzamen en de textiel afvalberg te verkleinen.

Werkplekken WerkPro Emmen

Binnen WerkPro Emmen kan je werkervaring opdoen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of om gewoon lekker bezig te zijn. Hiervoor bieden wij verschillende werkzaamheden zodat er altijd wel iets aansluit op jouw mogelijkheden en behoeftes.

Werkplekken WerkPro Hoogeveen

Binnen WerkPro Hoogeveen kan je werkervaring op doen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of om gewoon lekker bezig te zijn. Bij ons zijn veel verschillende werkzaamheden te doen, zodat er altijd iets bij zit wat bij jou past en aansluit op je mogelijkheden.

Werkplekken ‘t Groene Hart Stadspark

Als medewerker van ‘t Groene hart ben je de gastheer/vrouw van de kinderboerderij, speeltuin en het Stadspark. Wij verkopen drankjes en hapjes, en voor de kinderen natuurlijk ijsjes en snoepgoed.

Werkplekken Klussenteam Delfzijl

Het Klussenteam is in Delfzijl al jaren een begrip door de diverse klussen die ze uitvoert voor bewoners in herstructureringswijken. Wil je graag op vrijwillige basis werkervaring opdoen in verschillende werkzaamheden en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Neem dan contact met ons op.