Werkplekken GoudGoed Loods 18

GoudGoed Loods 18 is een kringloopwinkel waar je verschillende werkzaamheden kan uitvoeren. Zo kan je werken in de bediening, achter de kassa, de winkel inrichten, helpen bij het laden en lossen, bevoorraden van de winkel, spullen sorteren of schoonmaken.

Werkplekken WerkPro Emmen

Binnen WerkPro Emmen kan je werkervaring opdoen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of om gewoon lekker bezig te zijn. Hiervoor bieden wij verschillende werkzaamheden zodat er altijd wel iets aansluit op jouw mogelijkheden en behoeftes.

Werkplekken WerkPro Hoogeveen

Binnen WerkPro Hoogeveen kan je werkervaring op doen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of om gewoon lekker bezig te zijn. Bij ons zijn veel verschillende werkzaamheden te doen, zodat er altijd iets bij zit wat bij jou past en aansluit op je mogelijkheden.

Werkplekken De Stiep

Bij De Stiep kan je op een zinvolle manier invulling geven aan één of meerdere dagdelen dagbesteding, lekker bezig zijn met iets wat je aanspreekt en aankunt. We hebben een groente- en kruidentuin, fruitgaard, plantenkas, geiten, kippen, konijnen en pony’s, een boerderijwinkel, een bakkerij annex cateringkeuken en een theeschenkerij.