Buurten bij Bernlef

Ontmoetingsplek in de wijk

Buurten bij Bernlef

Onder de naam Buurten bij Bernlef worden diverse werkzaamheden uitgevoerd in en rond het woonzorgcentrum Bernlef. In de ruim honderd appartementen wonen vooral ouderen, die op bepaalde terreinen ondersteund worden. Op de begane grond is het wijkrestaurant gevestigd.

In het restaurant eten dagelijks meer dan 60 buurtgenoten uit de wijk Paddepoel. Daarnaast bezorgen we maaltijden aan huis bij de bewoners van het woonzorgcentrum. Het restaurant is een ontmoetingsplek in de wijk en is beschikbaar voor activiteiten zoals kaarten, sjoelen, bingo en verjaardagsfeesten. De ruimte is ook te gebruiken voor presentaties en bijeenkomsten.

Werken en meedoen in Bernlef
Wijkbewoners die zich willen inzetten voor de wijk, kunnen via Buurten bij Bernlef werkervaring opdoen in het restaurant, maar ook als receptionist van het informatiepunt. We beheren ook een klein kringloopwinkeltje.

De mensen die via WerkPro meewerken aan Buurten bij Bernlef zijn wijkbewoners, vrijwilligers, studenten, mensen met een beperking of een achterstand op de arbeidsmarkt.

CONTACT

Antaresstraat 45
9742 LB Groningen
050 211 25 44
(bereikbaar tot 14.00 uur)

www.buurtenbijbernlef.nl

info@buurtenbijbernlef.nl

Dagelijks geopend van 09.00 – 14.00 uur.

Bij Bernlef aan de slag?

Bekijk onze werkplekken!