Stagelopen bij WerkPro

Bij WerkPro kun je veel leren in de praktijk. Daarom kun je bij ons op verschillende locaties stagelopen.

GEZOCHT: STAGIAIR DIE WIL LEREN WAT VOOR MENSEN WERKT

Stages mbo

Volg jij een opleiding aan het mbo?
Kijk dan eens op stagemarkt.nl. Hier vind je een uitgebreid overzicht van onze mbo stages. WerkPro is een erkend leerbedrijf.

Staat jouw opleiding er niet bij?

Wij bieden regelmatig interessante stages aan in verschillende studierichtingen. Misschien staat jouw studierichting er niet bij, maar wil je wel graag bij WerkPro stagelopen? Je kan altijd een open sollicitatie sturen naar h.sybesma@werkpro.nl

Stages hbo

Social Work

start februari 2024

Stage Social Work, WerkPro Assen

Bij WerkPro Assen is in februari 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work, Welzijn & Samenleving en Zorg, of uitstroomprofiel GGZ Agoog. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, GoudGoed kringloop

Bij GoudGoed Kringloop Damsterdiep zijn in februari 2024 2 stageplekken beschikbaar voor studenten van Social Work, Welzijn & Samenleving en Zorg. Bij de Kringloopwinkel & Textielafdeling en een plek bij atelier Nais & Textielafdeling. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, WerkPro Hoogeveen

Bij WerkPro Hoogeveen is in februari 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work, Welzijn & Samenleving en Zorg. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, Het Twaalfde Huis

Bij Het Twaalfde Huis is in februari 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work, Welzijn & Samenleving en Zorg. Tevens geschikt voor het uitstroomprofiel GGZ-Agoog. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, WerkPro Winschoten

Bij WerkPro Winschoten, is in februari 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work, Zorg, Welzijn & Samenleving. Deze stageplek is ook geschikt voor uitstroomprofiel GGZ Agoog. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, Groenprojecten Ewsum

Bij Groenprojecten Ewsum, Driestenborg en de theeschenkerij is in februari 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work; Zorg, Welzijn & Samenleving. Lees hier de volledige stagevacature.

Social Work

start september 2024

Stage Social Work, Het Twaalfde Huis

Bij Het Twaalfde Huis is in februari 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work, Welzijn & Samenleving en Zorg. Tevens geschikt voor het uitstroomprofiel GGZ-Agoog. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, zorgboerderij De Stiep

Bij zorgboerderij De Stiep is in september 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work; Zorg. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, Buurten bij Bernlef en Wijkwerken SPT

Bij Buurten bij Bernlef en Wijkwerken SPT is in september 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work; Welzijn & samenleving en Zorg. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, WerkPro Assen

Bij WerkPro Assen is in september 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work; Welzijn & samenleving en Zorg. Deze stage is ook geschikt voor uitstroomprofiel GGZ Agoog. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, GoudGoed en NAIS

Bij GoudGoed en NAIS is in september 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work; Welzijn & samenleving en Zorg. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, NME

Bij NME in Hoogezand is in september 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work; Welzijn & samenleving en Zorg. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, Simplon Hostel en De Prael

Bij Simplon Hostel en De Prael is in september 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work; Welzijn & samenleving en Zorg. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, WerkPro Hoogeveen

Bij WerkPro Hoogeveen is in september 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work; Welzijn & samenleving en Zorg. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, WerkPro Hoogeveen

Bij WerkPro Hoogeveen is in september 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work; Welzijn & samenleving en Zorg. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, WerkPro Winschoten

Bij WerkPro Winschoten is in september 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work; Zorg, Welzijn & Samenleving. Deze stage is ook geschikt voor het uitstroomprofiel GGZ Agoog. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, Raderwerk Buitenpost

Bij Raderwerk in Buitenpost zijn in september 2024 twee stageplekken beschikbaar voor studenten van Social Work; Welzijn & samenleving en Zorg. Lees hier de volledige stagevacature.

Stage Social Work, Groenprojecten Ewsum

Bij Groenprojecten Ewsum, Driestenborg en de theeschenkerij is in september 2024 een stageplek beschikbaar voor studenten van Social Work; Zorg, Welzijn & Samenleving. Lees hier de volledige stagevacature.

HRM
start februari 2024

Stage HRM

Voor ons hoofdkantoor in Groningen zijn wij op zoek naar een HRM stagiair hbo op de P&O afdeling. Je leest de hele vacature hier.