Werkplekken Heemtuin Muntendam

Over de Heemtuin

De Heemtuin is een unieke landschapstuin in Muntendam en grenst aan het natuurgebied de Venen. In deze tuin vind je afwisselende landschappen en bijzondere planten en dieren. Ook is er een paviljoen waar een hapje of drankje kan worden genuttigd. Naast het wandelen in de natuur is er de mogelijkheid om vergaderingen en familie- of kinderfeesten in de Heemtuin te houden.

Werkplekken Heemtuin 

Horecamedewerker

Als horecamedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt op het paviljoen van de Heemtuin. De werkzaamheden bestaan uit het bedienen van gasten en/of uit keukenwerkzaamheden of een combinatie van deze twee. Kun jij goed werken in teamverband, ben je klantvriendelijk en behulpzaam dan is dit een ideale werkplek voor jou! 

Medewerker Evenementen

Als medewerker evenementen bedenk en organiseer je allerlei activiteiten en evenementen voor verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld het organiseren van activiteiten voor kinderen of het voorbereiden van een trouwerij. Houd je van plannen en ben je creatief, dan is dit de ideale baan voor jou!

Schoonmaakmedewerker

Als schoonmaakmedewerker maak je verschillende ruimtes schoon zoals restaurant, keuken en sanitair. De werkzaamheden bestaan doorgaans uit: vegen, dweilen, stoffen, stofzuigen en prullenbakken legen. Krijg jij energie van het creëren van een nette en schone omgeving, dan is dit de ideale werkplek voor jou!

Medewerker groenonderhoud

Als medewerker groenonderhoud werk je alleen of samen met een collega (onder begeleiding) aan werkzaamheden zoals schoffelen, snoeien, bladvegen en zwerfvuil opruimen. Daarnaast voer je ook kleine voorkomende reparaties binnen- en buiten uit. Ook tuinonderhoud op andere locaties valt onder de werkzaamheden. De uitstraling van een locatie wordt op deze manier op pijl gehouden en/of verbeterd. Heb je groene vingers en werk je graag in de buitenlucht dan is dit een ideale werkplek voor jou!

Interesse? Kennismaken?
Bel projectleider Wietske
06-57943100

Adres

Nieuweweg 127
9649 AD Muntendam

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?