Werkplekken Stadsrestaurant Het Oude Politiebureau

Over Stadsrestaurant HOP

Het Stadsrestaurant Het Oude Politiebureau is een hip buurtrestaurant waar iedereen welkom is. Het restaurant is onderdeel van Wijkwerken Oosterpark. Duurzaam, lokaal/regionaal en vers zijn onze uitgangspunten.

Werkplekken Stadsrestaurant HOP

Afwasser

Vind jij het leuk om laagdrempelig de sfeer in de keuken te proeven, in een gezellig team te werken en er een sport van kan maken zo efficiënt mogelijk de afwas weg te werken? Je bent de spil in de keuken, door jou loopt het in de keuken én bediening gesmeerd. Natuurlijk kun je altijd doorstromen naar andere functies in het restaurant. Meld je aan!

Bedieningsmedewerker

We zoeken enthousiaste medewerkers die het horecavak willen leren én we zoeken die oude horecatijgers die het leuk vinden om weer wat uren in de horeca te spenderen en nieuwe medewerkers de kneepjes van het vak bij te brengen. Wij borrelen en bubbelen van enthousiasme, jij ook?

Keukenmedewerker

Word onderdeel van deze gezellige keuken en leer al doende de kneepjes van het vak. Heb je affiniteit met koken, dan wel al enige kennis in huis? Neem dan vooral contact met ons op!

Kok

Ben je een gediplomeerd kok of ben je momenteel in opleiding tot kok en zoek je een leuke werkervarings-/vrijwilligersplek? Neem dan vandaag nog contact op en kom ons team versterken! Vinden we leuk!

Wat hebben we te bieden?
Wijkwerken Oosterpark biedt werkervaringsplaatsen in de Oosterparkwijk aan mensen die zich graag willen ontwikkelen op het gebied van werk. Wij bieden prettige ontspannen en veilige werkplekken, leuke collega’s, werk- & trajectbegeleiding en mogelijkheden tot het volgen van cursussen. Afhankelijk van het soort traject behoort een vergoeding tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Zin om aan de slag te gaan? Aarzel niet en neem contact met ons op. Hopelijk tot gauw!

Interesse? Kennismaken?
Bel trajectbegeleider Barbara:
06 1538 8501

Contact

Zaagmuldersweg 3
9713 LB Groningen

www.stadsrestauranthop.nl   

 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?