Werkplekken bij Studio SpinLink

Over Studio SpinLink

De multimediawerkplaats van WerkPro met ruime ervaring in het bedenken en maken van diverse multimediaproducten. Een studio waar creatievelingen met ervaring opdoen in de multimediasector. 

Onze werkplekken

Filmer/editor

In het filmteam zijn er verschillende werkplekken die allemaal belangrijk zijn voor het eindresultaat. Zo ben je op het ene moment bezig met de opnames voor beeld en geluid en zal je de de andere keer bezig zijn met de nabewerking en montage.
Als team bespreek je samen de opdracht, werk je ideeën uit en maak je een kort script. Als we op een externe locatie gaan filmen overleggen we met de opdrachtgever en gaan we indien mogelijk van te voren langs op de locatie om te kijken naar het licht en geluid. Het op pad gaan en filmen doen we meestal met een klein team. Het inladen en monteren is iets wat je individueel doet, met de nodige begeleiding.

Fotograaf

Als fotograaf ga jij samen met het fototeam op pad. Je gaat aan de slag met het fotograferen van verschillende WerkPro locaties en werkbedrijven. Je richt je bijvoorbeeld op het in beeld brengen van de verschillende locaties en de daarbij behorende werkzaamheden en/of producten.

Je bent onder andere bezig met productfotografie, studiofotografie en bedrijfsreportages. Nadat de foto’s zijn gemaakt selecteer je de beste foto’s en bewerk je de deze na in Adobe Lightroom en/of Adobe Photoshop.


Grafisch vormgever/DTP-er

Als grafisch vormgever ga je aan de slag met het ontwerpen en vormgeven van promotiemateriaal voor WerkPro en eventueel externe bedrijven. Zo ga je aan de slag met het maken van flyers, folders, brochures en het vormgeven van een magazine. Ook kun je andere vormgevers ondersteunen en/of assisteren.


Tekstschrijver/redactielid De Riepe

Een belangrijk onderdeel van vrijwel alle producten die wij maken is tekst. We schrijven teksten voor straatmagazine De Riepe en voor flyers, folders, magazines, websites en social media. Als tekstschrijver krijg je de opdracht om teksten te herzien of te herschrijven, interviews af te nemen en te redigeren maar ook om zelfstandig een tekst te schrijven.

Interesse? Kennismaken?
Bel trajectbegeleider Karin
06-24967296

Adres

Studio SpinLink
Protonstraat 6
9743 AL Groningen

www.spinlink.nl 

 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?