Werkplekken GoudGoed Damsterdiep

Over GoudGoed

Er is van alles te doen in de winkel en in het magazijn. Bovendien zijn er ook verschillende administratieve werkzaamheden. Daarnaast zijn er ook nog andere werkzaamheden zoals kassa draaien, klanten helpen, broodjes afbakken en het netjes houden van de winkel.

Werkplekken GoudGoed Damsterdiep

Kassamedewerker

Als kassamedewerker bedien je de kassa, maak je de kas op en sta je klanten te woord. Daarnaast krijg je soms diverse taken in de winkel. Voorbeelden hiervan zijn: de winkel opgeruimd houden, in- en uitscannen van artikelen, schoonmaken van de winkel en producten prijzen.

Magazijn/winkelmedewerker

Als schakel tussen het magazijn en de winkel zorg je voor de aanvoer van nieuwe te verkopen artikelen, met name het meubilair. Daarnaast ook de afvoer van de verkochte artikelen, het inladen voor transport of de niet verkochte artikelen afvoeren.

Winkelmedewerker

Als winkelmedewerker hou je de winkel opgeruimd. Voorbeelden van taken zijn: Kleding en textiel netjes hangen, het stijlen van de winkel, kleingoed opruimen, in- en uitscannen van artikelen, het kleingoed prijzen, labels uitsorteren, klanten te woord staan. Ook zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden, namelijk: afstoffen, stofzuigen, koffiecorner schoonmaken en bijvullen.

Medewerker boeken

Als medewerker Boeken heb je verschillende taken rondom de verkoop van de boeken. De verschillende taken zijn: het selecteren van boeken voor de verkoop of voor het oud papier, prijzen van boeken voor de verkoop, de voorraad aanvullen in de winkel, de voorraad actueel houden. Daarnaast ga je nadenken over verkoopacties en het presenteren/etaleren van het aanbod.

Medewerker schoenen en tassen

Als winkelmedewerker schoenen en tassen krijg je de verantwoordelijkheid over het bijhouden van de schoenen- en tassenafdeling. Het aanvullen van de voorraad, beoordelen of producten geschikt zijn voor de verkoop, deze voorzien van een prijs en het inrichten van de schappen zijn je voornaamste taken.

Schoonmaker

Als schoonmaker ben je bezig met het schoon en opgeruimd houden van de winkel. Wat betreft schoonmaken gaat het vooral om afstoffen, vegen en stofzuigen. Voor de verkoop is het belangrijk dat de schappen en producten schoon zijn. Denk hierbij aan het meubilair, schappen van het kleingoed en kleding- en schoenenrekken afnemen. Daarnaast ook het schoonmaken van het glas(werk).

Chauffeur

Als chauffeur ben je het eerste contact met de klant. De klant heeft gebeld omdat hij graag spullen wil doneren. We zijn afhankelijk van de gunfactor. We zoeken dus een chauffeur met een klantvriendelijke uitstraling, die houdt van fysiek werk, en die zijn weg in de stad weet te vinden.

Kantinemedewerker

Bij het werk van Kantinemedewerker gaat om het verzorgen van koffie en thee voor je collega’s en de gasten, het verzorgen van kleine maaltijden zoals belegde broodjes, tosti, soep, uitsmijter en dergelijke. eigen inbreng wordt gewaardeerd bijvoorbeeld om warme maaltijden te gaan bereiden. 

Contact

Damsterdiep 269
9713 EE Groningen

www.goudgoed.nl 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?