Werkplekken GoudGoed Uithuizen

Werkplekken GoudGoed Uithuizen

Winkelmedewerker

Als winkelmedewerker gaat het voornamelijk om het opgeruimd houden van de winkel. Voorbeelden van taken zijn: kleding en textiel netjes hangen, kleingoed opruimen, in- en uitscannen van artikelen, het kleingoed prijzen, labels uitsorteren, klanten te woord staan.
Ook zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden, namelijk: afstoffen, stofzuigen en de koffiehoek schoonmaken. Daarnaast voer je soms kassawerkzaamheden uit.

Etaleur/stylist

Als etaleur/stylist ben je vooral bezig met het laten opvallen van artikelen in de winkel. Je kan bijvoorbeeld iets speciaals bedenken, zodat een product opvalt. Dit doe je door originele ideeën uit te werken en verrassende productpresentaties te bedenken.

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker zet je de spullen die zijn binnengekomen op de juiste plek voor verdere verwerking. Help je bij het sorteren en beoordelen van spullen op kwaliteit en verkoopbaarheid, het prijzen van artikelen en het aanvullen van het winkelassortiment. Van spullen die niet meer verkocht kunnen worden bekijk je wat de juiste manier van afvoeren is.

Medewerker boeken

Als medewerker boeken heb je verschillende taken: het selecteren van boeken voor de verkoop of voor het oud papier, prijzen van boeken voor de verkoop, de voorraad aanvullen in de winkel, de voorraad actueel houden. Daarnaast ga je nadenken over verkoopacties en het presenteren/etaleren van het aanbod.

Reparatiemedewerker

Je test het ingebrachte bruingoed (elektronica) en witgoed (wasmachines, etc.). Je maakt de apparaten schoon, voert eenvoudige reparaties uit en verricht kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Heb jij technisch inzicht en ben je handig met gereedschap? Dan is de functie reparatiemedewerker misschien wel iets voor jou.

Schoonmaker

Als schoonmaker ben je bezig met het opgeruimd en schoon houden van de winkel. Wat betreft schoonmaken gaat het vooral om afstoffen, vegen en stofzuigen. Voor de verkoop is het belangrijk dat de schappen en producten schoon zijn. Denk hierbij aan het afnemen van meubilair, schappen van het kleingoed, zoals glaswerk en kleding- en schoenenrekken. 

Creatief medewerker

Als creatief medewerker ga je van ingebrachte spullen iets nieuws maken of spullen opknappen voor de verkoop.

Chauffeur

Als chauffeur ben je veel onderweg. Je verzorgt het ophalen en afleveren van gebruikte spullen bij klanten, het in- en uitladen ervan, het vervoeren van spullen naar andere locaties, je houdt de bijbehorende administratie bij, je beoordeelt de aangeboden spullen op verkoopbaarheid en je voert magazijnwerkzaamheden uit.

Interesse? Kennismaken?
Bel trajectbegeleider Annemarie
06 1596 0600

Adres

Industrieweg 1
9981 HJ Uithuizen
www.goudgoed.nl 

 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?