Werkplekken GoudGoed Winschoten

Over GoudGoed Winschoten

WerkPro Winschoten is een levendige plek met veel mogelijkheden om als medewerker te groeien. Er zijn twee locaties in Winschoten. Het zijn twee laagdrempelige werkplekken met aandacht voor elkaar, waarbij de activiteiten ontstaan in samenwerking met de deelnemers.

Werkplekken GoudGoed Winschoten

Winkelmedewerker

In de kringloopwinkel is ontzettend veel te doen. Niet alleen het beheren van de kassa, maar ook al onze verschillende afdelingen; boeken, kleding, woonaccessoires, keukenbenodigdheden, meubels, de bakkerij, etc. Ze moeten onderhouden, bevoorraad, schoongehouden, geëtaleerd en regelmatig veranderd worden. En je hebt te maken met klanten, die geholpen willen worden. Al met al een locatie met heel veel mogelijkheden. 

Magazijn meubelhal medewerker

In Winschoten hebben we een redelijk groot magazijn waar altijd beweging is. Zo worden er door klanten veel spullen binnengebracht waarbij je kan helpen met uitladen, maar ook het binnengebrachte spul kan sorteren en controleren.

Daarnaast bieden we ook transport aan. Bijvoorbeeld voor klanten om spullen op te halen wanneer zij hiertoe niet in staat zijn of hiervoor de materialen niet hebben, maar ook het bezorgen van gekochte producten uit de winkel. Er is in het magazijn altijd iets te doen. Het is wel zwaar (fysiek) werken in het magazijn, denk bijvoorbeeld aan het laden en lossen van complete inboedels.

Voor het transport zijn we natuurlijk ook chauffeurs en extra mensen nodig die helpen bij het laden en lossen. Er worden veel spullen verkocht die weer bezorgd worden en daarom moet de meubelhal ook steeds aangevuld en vernieuwd worden. Zo zien en weten klanten dat we steeds nieuwe doorstroom hebben in spullen. Al met al een hele leuke en actieve werkplek om dagbesteding te volgen!

Interesse? Kennismaken?
Bel trajectbegeleider Rosita:
06 1097 2501

Adres

Papierbaan 60
9672 BH Winschoten

 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?