Werkplekken GoudGoed Winsum

Werkplekken GoudGoed Winsum

Winkelmedewerker

Als winkelmedewerker gaat het voornamelijk om het opgeruimd houden van de winkel. Voorbeelden van taken zijn: kleding en textiel netjes hangen, kleingoed opruimen, in – en uitscannen van artikelen, het kleingoed prijzen, labels uitsorteren, klanten te woord staan.
Ook zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden, namelijk: afstoffen, stofzuigen en de koffiehoek schoonmaken. Daarnaast voer je soms kassawerkzaamheden uit.

Schoonmaker

Als schoonmaker ben je bezig met het opgeruimd en schoon houden van de winkel. Wat betreft schoonmaken gaat het vooral om afstoffen, vegen en stofzuigen. Voor de verkoop is het belangrijk dat de schappen en producten schoon zijn. Denk hierbij aan het afnemen van meubilair, schappen van het kleingoed en kleding- en schoenenrekken.. Daarnaast ook het schoonmaken van het glas(werk).

Chauffeur

Als chauffeur ben je veel onderweg. Je verzorgt het ophalen en afleveren van gebruikte spullen bij klanten, het in- en uitladen ervan, het vervoeren van spullen naar andere locaties, je houdt de bijbehorende administratie bij, je beoordeelt de aangeboden spullen op verkoopbaarheid en je voert magazijnwerkzaamheden uit.

Creatief medewerker

Als creatief medewerker kan je creatief aan de slag met ingebrachte spullen, bijvoorbeeld door er iets nieuws van te maken. Ook kan je helpen spullen op te knappen voor de verkoop of iets nieuws te creëren van hout, textiel etc. Ideeën zijn altijd bespreekbaar.

Medewerker elektro

Je houdt je bezig met het testen van audio- en video apparatuur, pc’s, bruingoed (elektronica) en witgoed (wasmachines, etc.), Je maakt de apparaten schoon, voert eenvoudige reparaties uit, en verricht kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.
Heb jij technisch inzicht en ben je handig met gereedschap? Dan is dit misschien wel wat voor jou.

Interesse? Kennismaken?
Bel trajectbegeleider Annemarie:
06 1596 0600

Adres

Het Aanleg 5
9951 SJ Winsum

www.goudgoed.nl 

 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?