Werkplekken Het Groenhuis

Werkplekken Het Groenhuis

Er is een kringloopwinkel, een reparatiecafé genaamd Fix ‘M, een actief tuinteam wat de wijk in gaat, het zwerfvuilteam wat zijn wekelijkse rondes maakt, het klusteam wat aan de weg blijft timmeren, creatievelingen die de boel opfleuren en meer.. Dit doen we samen met een gezellig clubje mensen met allemaal verschillende achtergronden. Ieder doet naar zijn beste kunnen en samen maken we er een mooi geheel van!

Mocht je als wijkbewoner uit het gebied Korrewegwijk, Indischebuurt en de Hoogte iets willen doen op gebied van technisch, klussen of in de kringloop dan komen we graag met je in contact. Het kan ook zijn dat je een heel nieuw of ander idee hebt, wat binnen het concept past. In een kennismaking kunnen we samen kijken wat het beste voor jou past.

Openingstijden van het GroenHuis zijn maandag t/m vrijdag van 9-17u. De kringloop is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 12-17u.

Over het bedrijf
Wijkbedrijf het GroenHuis bestaat sinds september 2018 en is sindsdien de plek in de Korrewegwijk waar het draait om Groen en Doen. Onder de paraplu van het thema duurzaamheid is er altijd van alles te doen bij het GroenHuis, een bruisende plek middenin de wijk.

 

Interesse? Kennismaken?
Mail naar hetgroenhuis@werkpro.nl of bel 050 589 08 81

Contact

Algemene contactgegevens zijn:
Madoerastraat 20
hetgroenhuis@werkpro.nl
050-5890881

Wil je er aan de slag? Neem dan contact op met:
Hendrieke Ritsema
h.ritsema@werkpro.nl
06-11689000

 www.wijkbedrijfhetgroenhuis.nl 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?

CONTACT

WerkPro 
Zilverlaan 2 
9743 RK Groningen 
(050) 317 52 00
info@werkpro.nl 

Stichting WerkPro heeft een

ANBI-status