Werkplekken Op Ewsum

Over Op Ewsum

Ewsum is een oud borgterrein aan de rand van Middelstum. Op dit terrein is ook een theeschenkerij. Het terrein is vrij toegankelijk voor publiek en wordt onderhouden door WerkPro. WerkPro biedt hier beschermde werkplekken aan een zeer diverse groep mensen. Een grote groep bestaat uit mensen met een licht verstandelijke beperking en ASS, maar ook mensen met een burn-out of psychische problemen zijn welkom.
 

Werkplekken Op Ewsum

Medewerker theeschenkerij Ewsum

Als medewerker in de theeschenkerij zorg je met je collega’s en je begeleider dat alles goed loopt in de theeschenkerij. Klanten komen wat eten en drinken. Dat betekent bestellingen opnemen en bedienen, maar ook koffie en thee verzorgen, taarten, soep en quiches maken, afwassen en schoonmaken. De theeschenkerij is ook in de weekenden open. Je mag in het weekend werken maar dat is niet noodzakelijk. In de theeschenkerij is een winkeltje en een expositieruimte. Deze ruimte wordt ook verhuurd voor vergaderingen en feesten. Dan moet de ruimte klaargezet worden en vaak ook een lunch voorbereid en geserveerd worden.

Medewerker groen/buitenploeg

Als medewerker in de buitenploeg op Ewsum werk je mee aan het onderhoud op het prachtige borgterrein van Ewsum. We hebben een grote bloementuin, groentetuin en boomgaard. We kweken planten en groenten en zorgen voor een prachtig terrein. We werken met handgereedschap en hebben een machinepark waarmee de werkzaamheden gedaan worden.
Er worden ook klussen buiten het terrein gedaan, zoals het onderhoud van het park in Middelstum. In de winter wordt er o.a. veel gesnoeid, hout gezaagd, gekloofd en bezorgd.

Interesse? Kennismaken?
Bel trajectbegeleider Nikki
06 2722 6948

Adres

Oosterburen 1
9991 NB Middelstum

www.opewsum.nl 

 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?