Werkplekken Raderwerk Kollum

Over Raderwerk Kollum

Raderwerk is een kringloopwinkel in het Friese Kollum. In de kringloop hebben we bruikbare goederen en een gezellige koffiehoek. Daarnaast is er een eigen werk- leer- en activeringscentrum voor verschillende doelgroepen en trajecten.

Werkplekken bij Raderwerk Kollum

Creatief medewerker

In de kringloopwinkel van RaderWerk Kollum hebben we ons eigen atelier. Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn? Dan is het atelier net wat voor jou. We zijn daar bezig met verschillende creatieve werkzaamheden zoals meubels verven, stofferen, naaien, kaarten maken, cadeaus maken en van oude onverkoopbare materialen iets verkoopbaars maken. Heb jij zelf creatieve ideeën, dan kan je deze ook inbrengen en daarmee bezig gaan.

Horecamedewerker

In de kringloopwinkel hebben we een ontmoetingsplek voor bezoekers. Hier kunnen bezoekers lunch of gebak bestellen. Daarnaast kan het voor jou een werkervaringsplek zijn. In onze horeca leer je hoe je gasten ontvangt en bedient, hoe je een lunch klaar maakt en opdient en al het andere wat bij horeca komt kijken.
Heb je al ervaring in de horeca? Uiteraard ben je ook dan welkom!

Medewerker kringloopwinkel

Raderwerk heeft een kringloopwinkel in de winkelstraat van Kollum. Als jij hier komt werken kan je meehelpen in de winkel of achter de schermen. De werkzaamheden in de winkel zijn: klanten helpen, kassawerkzaamheden en ervoor zorgen dat de winkel er schoon en verzorgd uit ziet.
Naast de werkzaamheden in de winkel hebben we ook nog een aantal werkzaamheden achter de schermen. Bijvoorbeeld administratieve werkzaamheden, tuinwerkzaamheden, creatieve werkzaamheden en het sorteren, prijzen en schoonmaken van goederen. Bij ons werk je meestal op een aantal afdelingen, maar niet op alle afdelingen. Tijdens de inwerkperiode kijken wij samen met jou welke afdeling(en) het beste bij jou past.

Medewerker demontagebedrijf

In Kollum hebben we naast een kringloopwinkel ook een demontagebedrijf. Ga jij op het demontagebedrijf werken, dan ben je bezig met het ophalen en brengen van goederen, demonteer je goederen die niet verkoopbaar zijn, doe je de voorsortering en help je klanten bij de ‘Waste Coins’. Inwoners van Kollumerland kunnen bepaalde goederen/grondstoffen inbrengen en krijgen daar ‘Waste Coins’ voor, die ze uiteindelijk bij de gemeente kunnen inleveren en laten uitbetalen. Dit project is in samenwerking met de gemeente Kollumerland.

Tuinmedewerker

Heb je groene vingers en werk je graag in de buitenlucht dan is dit wellicht een ideale werkplek voor jou!

Je werkt alleen en of samen met een collega en je doet verschillende werkzaamheden, zoals schoffelen, snoeien, zaaien, plantenpotten, groente oogsten en blad vegen. Je helpt mee om de uitstraling ban een locatie te verbeteren.

Bijrijder

Vind je het leuk om op de weg te zitten, dan zijn we op zoek naar jou!. Als bijrijder draag je zorg voor de af- en aanvoer van de goederen. Een bijrijder brengt, samen met een collega, spullen bij de mensen thuis of haalt spullen op bij mensen die een ophaalafspraak hebben gemaakt. De bijrijder werkt afwisselend in het magazijn, op de wagen, buiten (containers) en in de winkel. Fysieke belasting maakt deel uit van de functie, onder andere til- en bukwerkzaamheden.

Chauffeurs/beladers

Ben je fysiek in orde en kun je goed omgaan met mensen dan is dit wellicht een geschikte functie voor jou. Vind je het leuk om zelf te rijden maar ook om de handen uit de mouwen te steken? Als chauffeur/belader haal en/of breng je spullen bij onze klanten. Ben je graag op pad? Twijfel dan niet en meld je aan. Je bent van harte welkom om ons team te versterken.

Schoonmaakmedewerker

Zet jij graag de puntjes op de i en krijg je energie van opruimen en schoonmaken? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Als schoonmaakmedewerker voer je verschillende taken uit aan sanitair, kantine, keuken en de kantoren. De werkzaamheden bestaan doorgaans uit vegen, dweilen, stoffen, stofzuigen en prullenbakken legen.

Interesse? Kennismaken?
Bel trajectbegeleider Berber:
06 1145 0604

Contact

Voorstraat 122
9291 CN Kollum

www.raderwerk.nl 

 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?