Werkplekken Raderwerk Kollum

Werkplekken Raderwerk Kollum

Creatief medewerker

In de kringloopwinkel van RaderWerk Kollum hebben we ons eigen atelier. Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn? Dan is het atelier net wat voor jou. We zijn daar bezig met verschillende creatieve werkzaamheden zoals meubels verven, stofferen, naaien, kaarten maken, cadeaus maken en van oude onverkoopbare materialen iets verkoopbaars maken. Heb jij zelf creatieve ideeën, dan kan je deze ook inbrengen en daarmee bezig gaan.

Horecamedewerker

In de kringloopwinkel hebben we een ontmoetingsplek voor bezoekers. Hier kunnen bezoekers lunch of gebak bestellen. Daarnaast kan het voor jou een werkervaringsplek zijn. In onze horeca leer je hoe je gasten ontvangt en bedient, hoe je een lunch klaar maakt en opdient en al het andere wat bij horeca komt kijken.
Heb je al ervaring in de horeca? Uiteraard ben je ook dan welkom!

Medewerker kringloopwinkel

Raderwerk heeft een kringloopwinkel in de winkelstraat van Kollum. Als jij hier komt werken kan je meehelpen in de winkel of achter de schermen. De werkzaamheden in de winkel zijn: klanten helpen, kassawerkzaamheden en ervoor zorgen dat de winkel er schoon en verzorgd uit ziet.
Naast de werkzaamheden in de winkel hebben we ook nog een aantal werkzaamheden achter de schermen. Bijvoorbeeld administratieve werkzaamheden, tuinwerkzaamheden, creatieve werkzaamheden en het sorteren, prijzen en schoonmaken van goederen. Bij ons werk je meestal op een aantal afdelingen, maar niet op alle afdelingen. Tijdens de inwerkperiode kijken wij samen met jou welke afdeling(en) het beste bij jou past.

Medewerker demontagebedrijf

In Kollum hebben we naast een kringloopwinkel ook een demontagebedrijf. Ga jij op het demontagebedrijf werken, dan ben je bezig met het ophalen en brengen van goederen, demonteer je goederen die niet verkoopbaar zijn, doe je de voorsortering en help je klanten bij de ‘Waste Coins’. Inwoners van Kollumerland kunnen bepaalde goederen/grondstoffen inbrengen en krijgen daar ‘Waste Coins’ voor, die ze uiteindelijk bij de gemeente kunnen inleveren en laten uitbetalen. Dit project is in samenwerking met de gemeente Kollumerland.

Wat hebben we te bieden?
• leuk werk en goeie werksfeer;
• samenwerken in een team;
• begeleiding;
• werkervaring;
• werken aan je eigen doelen;
• meedoen met trainingen en creatieve workshops;
• sociale contacten.

Tuin medewerker

Heb je groene vingers en werk je graag in de buitenlucht dan is dit wellicht een ideale werkplek voor jou!

Je werkt alleen en of samen met een collega en je doet verschillende werkzaamheden, zoals schoffelen, snoeien, zaaien, plantenpotten, groente oogsten en blad vegen. Je helpt mee om de uitstraling ban een locatie te verbeteren.

Vacature Bijrijder

Vind je het leuk om op de weg te zitten, dan zijn we op zoek naar jou!. Als bijrijder draag je zorg voor de af- en aanvoer van de goederen. Een bijrijder brengt, samen met een collega, spullen bij de mensen thuis of haalt spullen op bij mensen die een ophaalafspraak hebben gemaakt. De bijrijder werkt afwisselend in het magazijn, op de wagen, buiten ( containers) en in de winkel. Fysieke belasting maakt deel uit van de functie, onder andere til- en bukwerkzaamheden.

Chauffeurs/beladers

Ben je fysiek in orde en kunt u goed omgaan met mens4en dan is dit wellicht een geschikte functie voor u. Vind je het leuk om zelf te rijden maar ook om uw handen uit de mouwen te steken? Als chauffeur/belader haalt u en of brengt u spullen bij onze klanten. Vind u het fijn om veel op pad te zijn, twijfel dan niet en meldt u aan. U bent van harte welkom om ons team te versterken.

Schoonmaak medewerker

Ben jij een persoon die graag de puntjes op de i zet en energie krijgt van het opruimen en schoonmaken dan bent u bij raderwerk op het juiste adres. Als schoonmaakmedewerker voert u verschillende taken uit aan sanitair, kantine, keuken en de kantoren. De werkzaamheden bestaan doorgaans uit vegen, dweilen, stoffen, stofzuigen en prullenbakken legen.

Over het bedrijf
Raderwerk is een kringloopwinkel in het Friese Kollum. In de kringloop hebben we bruikbare goederen en een gezellige koffiehoek. Daarnaast is er een eigen werk- leer- en activeringscentrum voor verschillende doelgroepen en trajecten.

Interesse? Kennismaken?
Mail naar s.dillema@werkpro.nl of bel 0511 700 204

Contact

Voorstraat 122
9291 CN Kollum
0511 700 204
www.raderwerk.nl 

 

Benieuwd naar meer werkplekken bij WerkPro?

CONTACT

WerkPro 
Zilverlaan 2 
9743 RK Groningen 
(050) 317 52 00
info@werkpro.nl 

Stichting WerkPro heeft een

ANBI-status